Valtra

Valtra traktorerne er berømte for deres driftssikkerhed og alsidighed, deres lange levetid og - ikke mindst - deres rod i det skandinaviske. Valtra’s traktorer er overlegne, fordi de bliver skræddersyet til hver enkelt kunde. De er bygget til at modstå de mest barske klimatiske forhold, og de præsterer det ypperste under disse forhold. Valtra går målrettet efter at være en troværdig samarbejdspartner ved at levere produkter af høj kvalitet med konkurrencedygtig teknologi. Hertil kommer Valtra’s uovertrufne service og support, som resulterer i den højeste grad af tilfredshed blandt kunderne.
 

Nyhed


Valtras N- og T-serie får ny armlænskonsol og stærk terminal. SmartTouch bliver dagligdag på alle Versu- og Direct-modeller og giver traktorerne et gevaldigt løft på brugersiden.
SmartTouch bliver fra august standard på alle modeller som kommer i Versu- eller Direct-udgaven. Dermed får købere af de nye traktorer en ny ni tommer terminal med touchscreen, der kan håndtere autostyring, sektionskontrol i op til 24 sektioner og som også er isobus kompatibel. I selve armlænet ligger yderligere en række funktioner, og det er slut med at trykke på knapper i højre panel, eftersom Valtra har flyttet alle kontakter væk derfra. 

Produktionen af Valtra N- og T-serien med SmartTouch starter i august 2017, og de første enheder kommer ifølge Valtra Danmark til landet til efteråret.

Ta' et kig på det lille videoklip - vi glæder os til at introducere dig for denne nyhed.

Du skal acceptere marketing-cookies for at se videoen


Vi dækker nu det halve af Midtjylland med Valtra-traktorer
Geografisk dækningsområde udvidet
 
Valtra collection 2021-2022
 

Du kan læse mere på følgende link http://www.valtra.dk/

Vi er altid klar til en uforpligtende snak – kom forbi, skriv eller ring