Stihl GHE 140 L kompostkværn

Stihl GHE 140 L kompostkværn med valseteknik, der kværner grene på op til 40 mm tykkelse.

Lav din egen træflis i stedet for at købe den.

Stihl kompostkværn, der kræver minimal opbevaringsplads.


Pris: 3.695,00 DKK

Tilbuds pris 3.250,00 DKK

Spar: 445,00 DKK

Del via
Del via E-mail

Stihl GHE 140 L kompostkværn

Skal du af med dit haveaffald? Brug en kompostkværn. Resultatet bliver, at du får en bunke træflis, travler, blade og små stumper, der kun fylder en brøkdel af den kæmpe bunke grene eller andet haveaffald, du startede med.

Idéen er god, da træflis f.eks. er noget, man normalt betaler penge for at anskaffe. Men nu kan du faktisk selv lave den og bruge træflisen til gangstier eller i bede i haven. Når du bruger flis, holder den på fugten, når det er rigtig varmt, og når det er koldt om vinteren, beskytter den derimod planternes rødder mod hård frost.

Det er også muligt at anvende træflisen som en udmærket og egentlig også bæredygtig ukrudtsbekæmpelse, da et lag træflis bremser ukrudtet i at spire frem.

Denne Stihl GHE 140 L kompostkværn er udstyret med en valseteknik, der kværner grene på helt op til 40 mm tykkelse direkte ned i en 60 liters gennemsigtig beholder. Og takket være en ny slags klapmekanisme kan kompostkværnen sænkes ned i beholderen, og den kræver derved minimal opbevaringsplads.

Resultatet med en kompostkværn som denne Stihl kompostkværn er, at organisk materiale findeles og hakkes i en kværnende skæreproces, der gør materialet velegnet til kompostering.

Tekniske data om vores Stihl GHE 140 L kompostkværn
Lydeffektniveau: 93 dB(A)
Grentykkelse: op til 40 Ø mm
Knivsystem: Skærevalse
Mærkespænding: 230 V
Effekt: 2.500 W
Vægt: 23 kg.

  • Navn:
    Stihl GHE 140 L kompostkværn
  • Varenummer:
    SI60130111130
  • Producent:
    Stihl

Leveringen forventes leveret indenfor 1 - 2 arbejdsdage med forbehold for restordre. I tilfælde af restordre vil du blive kontaktet pr. telefon, SMS eller modtage en e-mail med forventet leveringstidspunkt.

Alle webshop ordre sendes med Post Danmark eller Danske Fragtmænd.