Texas Pro Cut 460TG vertikalskærer

Texas Pro Cut 460TG vertikalskærer har hele 48 stk. stålknive, der hjælper dig til at fjerne mos fra græsplænen og ilte dens græsrødder.

Få et flot resultat og en langt sundere græsplæne.

Praktisk design og mange skønne funktioner, der letter arbejdet.


Pris: 4.999,00 DKK

Tilbuds pris 4.195,00 DKK

Spar: 804,00 DKK

Del via
Del via E-mail

Texas Pro Cut 460TG vertikalskærer

Texas Pro Cut 460TG er en robust og professionel benzindrevet vertikalskærer. Den kan anvendes til at fjerne mos samt ilte græsrødderne. Det anbefales at køre den over græsplænen én gang hvert forår og én gang hvert efterår - altså 2 gange årligt. Det giver bedre vilkår med græsset og resulterer dermed i en kraftig vækst af græsset samtidig med, at de store mosproblemer forebygges. Mosproblemer er en ting, som rigtig mange danskere kæmper med i deres haver rundt om i landet.

Der er hele 48 stk. flyvende knive i hærdet stål, hvilket sikrer dig en stor slidstyrke og en lang levetid. Denne maskine kan du drage nytte af i rigtig mange år.

Arbejdsdybden kan du selv let justere (fra 0 cm. til 3 cm.) blot via det lille håndtag placeret på den højre side af maskinen. Yderligere sidder der et greb på højre side af vertikalskæreren, der muliggør, at du let kan hæve den til transportstilling, og den er dermed lettere at bakse rundt med, f.eks. når du skal have den op i en trailer eller tilbage i skuret osv.

Dog vejer modellen Texas Pro Cut 460TG faktisk 67 kg. men det vidner blot om, at det er en kompakt og modstandsdygtig maskine, du køber.

Ved brug af denne Texas Pro Cut 460TG får du et flot resultat og en langt sundere græsplæne!

Tekniske data om vores Texas Pro Cut 460TG vertikalskærer
Motorproducent: Texas
Benzinmotor: TG720 Powerline
Effekt: 3500 watt
Motortype: 4-takt
Slagvolumen: 212 cc
Tankvolumen: 3,5 liter
Arbejdsbredde: 46 cm
Arbejdsdybde: 0-3 cm
Stålknive: 48 stk.
Nettovægt: 67 kg.

 • Navn:
  Texas Pro Cut 460TG vertikalskærer
 • Varenummer:
  TE90061110
 • Producent:
  Texas
 • Motor:
  Benzin

Leveringen forventes leveret indenfor 1 - 2 arbejdsdage med forbehold for restordre. I tilfælde af restordre vil du blive kontaktet pr. telefon, SMS eller modtage en e-mail med forventet leveringstidspunkt.

Alle webshop ordre sendes med Post Danmark eller Danske Fragtmænd.