Stihl MS 201TC-M topkapningssav, udstilllingsmodel

Stihl MS 201TC-M topkapningssav er en stærk og effektiv topkappersav. Den er præcis og effektiv i sit snit og med en motor, som trods sin lave vægt ikke mangler overskud. Det rette valg for de professionelle, som arbejder i højderne.

VIGTIGT! Må kun benyttes af uddannede topkappere.

Pris: 7.595,00 DKK

Tilbuds pris 6.800,00 DKK

Spar: 795,00 DKK

Del via
Del via E-mail

Stihl MS 201TC-M topkapningssav

Denne topkapper fra Stihl er en specialsav med tophåndtag til alle professionelle træbeskærer. Det er kort sagt en præcisionssav til træpleje og avanceret trækirurgi.

Den vil bidrage med kompromisløs teknik med præcise snit og et fantastisk vægt/effekt forhold, der gør den rar for dig at anvende. Du vil opleve en brugervenlig betjening - start, drift og stop aktiveres med én og samme pal. Benzin- og olietank-dækslerne betjenes helt uden brug af væktøj. E-matic-systemet reducerer forbruget af kædeolien med op til 50%. Der er ElastoStart og kædespænding fra siden.

Læs mere under produktfordele længere nede.

Tekniske data om vores Stihl MS 201TC-M topkapningssav
Effekt: 1,8 kW / 2,4 hk Max. sværdlængde: 35 cm
Standard sværd: 30 cm Vægt/Effekt: 2,1 kg/kW
Vægt: 3,5 kg.
Volume: 35 cm3.

Produktfordele:
- ElastoStart/ElastoStart Plus
- E-matic kædesmøring
- Kædespænding fra siden
- Tanklåg med bajonetfatning.Læs om sikkerhed med motorsav: https://at.dk/media/5972/faeldningsogskovningsarbejdepdf.pdf
 • Navn:
  Stihl MS 201TC-M topkapningssav, udstilllingsmodel
 • Varenummer:
  SIMS201T
 • Producent:
  Stihl
 • Motor:
  Benzin

Leveringen forventes leveret indenfor 1 - 2 arbejdsdage med forbehold for restordre. I tilfælde af restordre vil du blive kontaktet pr. telefon, SMS eller modtage en e-mail med forventet leveringstidspunkt.

Alle webshop ordre sendes med Post Danmark eller Danske Fragtmænd.