Stihl MS 391 motorkædesav

Det et ideelt hjælperedskab til dem, der varmer sit hjem op med brænde over vinteren. Motorsaven er utrættelig, når der skal saves en masse brænde.

Pris: 6.995,00 DKK

Tilbuds pris 5.875,00 DKK

Spar: 1.120,00 DKK

Del via
Del via E-mail

Stihl MS 391 motorsav

Denne Stihl MS 391 motorsav er en handy motorsav med stor accelerationskraft til alle brugere, der ønsker lidt mere ydelse og en høj betjeningskomfort ved træfældning og brændesavning. Der er et højt drejningsmoment over et bredt omdrejningsområde, og den har et lavt antal af vibrationer. Desuden har dens innovative motorkoncept et nyt filtersystem, der gør, at motoren anvender op til 20% mindre brændstof og har op til 50% færre emissioner i forhold til den tidligere model uden 2-MIX teknologi.

Tekniske data om vores Stihl MS 391 motorsav
Effekt: 3,3 kW / 4,5 hk
Standard sværd: 37 cm
Max. sværdlængde: 50 cm
Standard kæde: .3/8" RMC
Vægt: 6,4 kg
Volume: 64,1 cc.

Det er en robust og ren motorsav med et meget lille vedligeholdelsesbehov. Kort sagt er det et perfekt hjælperedskab til de brugere, der varmer sit hjem op med brænde. En utrættelig sav, der kan save en masse brænde.

 • Navn:
  Stihl MS 391 motorkædesav
 • Varenummer:
  SIMS391
 • Producent:
  Stihl
 • Motor:
  Benzin

Leveringen forventes leveret indenfor 1 - 2 arbejdsdage med forbehold for restordre. I tilfælde af restordre vil du blive kontaktet pr. telefon, SMS eller modtage en e-mail med forventet leveringstidspunkt.

Alle webshop ordre sendes med Post Danmark eller Danske Fragtmænd.