Stihl MS 261 C-M motorkædesav

Stihl MS 261 C-M er udviklet til perfekthed. Fordi den vejer så lidt, giver motorsaven dig et større overskud. Pga. disse letvægtskomponenter er f.eks. cylinderen blevet specialdesignet til MS 261 C-M.

Pris: 7.395,00 DKK

Tilbuds pris 5.999,00 DKK

Spar: 1.396,00 DKK

Del via
Del via E-mail

Stihl MS 261 C-M motorsav

Denne kædesav fra Stihl er en letvægtssav, men stadig hård mod træet. Den er en hurtig, stærk og en intelligent professionel motorsav med M-Tronic. Brændstofforbruget styres elektronisk og automatisk ift. de gældende forudsætninger. Motorsaven er utrolig skarp og kun med en lignende optimal motoreffekt. Den kræver blot en enkel start, og den har sportslyddæmper.

Desuden har den HD2-filter, mængderegulerbar oliepumpe og praktisk udrustning, integrerede låsemøtrikker og en hel kappe med tre hurtigfastgørelsespunkter. Stihl MS 261 C M er udviklet til perfekthed. Fordi den vejer så lidt, giver motorsaven dig et større overskud. Pga. disse letvægtskomponenter er f.eks. cylinderen blevet specialdesignet til MS 261 C M. Du får bedre støtte i træet og et mere effektivt afkast af savsmuld pga. motorsavens smalle design.

Yderligere bruger den op til 20 % mindre brændsel, og der er op til et 50 % lavere udslip iht. andre tilsvarende STIHL 2-taktsmotorer uden 2-MIX-teknologi. Perfekt til det meste som f.eks. udtynding, fældning, afkvistning og skovning af middelstor bestand. Leveres med 16" sværd - .325 kæde.

 • Navn:
  Stihl MS 261 C-M motorkædesav
 • Varenummer:
  SIMS261C-M
 • Producent:
  Stihl
 • Motor:
  Benzin
 • Motortype:
  2-taktmotor uden 2-MIX
 • Effekt:
  3,0 kW/ 4,1 hk

Leveringen forventes leveret indenfor 1 - 2 arbejdsdage med forbehold for restordre. I tilfælde af restordre vil du blive kontaktet pr. telefon, SMS eller modtage en e-mail med forventet leveringstidspunkt.

Alle webshop ordre sendes med Post Danmark eller Danske Fragtmænd.