Stihl MS 261 C-M motorsav

Hurtig, stærk og intelligent professionel motorsav M-Tronic. Brændstofforbruget styres elektronisk og automatisk ift. de gældende forudsætninger. Motorsaven er utrolig skarp med en lignende optimal motoreffekt.

ALLE STIHL PRODUKTER LEVERES OPSTARTEDE, KONTROLLEREDE OG AFPRØVET, OG KUN FRA VORES BUTIK!

Normal pris: 5.695,00 DKK

Tilbuds pris 4.695,00 DKK

Spar: 1.000,00 DKK

 
Del via
Del via E-mail
Hurtig, stærk og intelligent professionel motorsav M-Tronic. Brændstofforbruget styres elektronisk og automatisk ift. de gældende forudsætninger. Motorsaven er utrolig skarp med en lignende optimal motoreffekt. En enkel start og sportslyddæmper Desuden har den HD2-filter, mængderegulerbar oliepumpe og praktisk udrustning, integrerede låsemøtrikker og en hel kappe med tre hurtigfastgørelsespunkter. Op til 20 % lavere brændselsforbrug og op til 50 % lavere udslip iht. andre tilsvarende STIHL 2-taktsmotorer uden 2-MIX-teknologi. Perfekt til det meste som f.eks. udtynding, fældning, afkvistning og skovning af middelstor bestand. Leveres med 15" sværd - .325 kæde

ALLE STIHL PRODUKTER LEVERES OPSTARTEDE, KONTROLLEREDE OG AFPRØVET, OG KUN FRA VORES BUTIK!

 • Navn:
  Stihl MS 261 C-M motorsav
 • Varenummer:
  SIMS261C-M
 • Producent:
  Stihl
 • Motor:
  Benzin
 • Motortype:
  2-taktmotor uden 2-MIX
 • Effekt:
  3,0 kW/ 4,1 hk

Leveringen forventes leveret indenfor 1 - 2 arbejdsdage med forbehold for restordre. I tilfælde af restordre vil du blive kontaktet pr. telefon, SMS eller modtage en e-mail med forventet leveringstidspunkt.

Alle webshop ordre sendes med Post Danmark eller Danske Fragtmænd.