Stihl KM 131 R Kombimaskine

Stihl KM131R er miljøvenlig, og den er designet til at kunne klare selv de sejeste og mest krævende professionelle opgaver i haven, hvor du også skal arbejde i lange arbejdsintervaller.

Pris: 4.595,00 DKK

Tilbuds pris 3.875,00 DKK

Spar: 720,00 DKK

Del via
Del via E-mail

Stihl KM131R kombimaskine

Stihl KM 131 R kombimotor til professionel brug, hvor der er krav om stor ydelse i form af en brændstofbesparende 4-MIX motor. Den er udstyret med en stor brændstoftank samt en enkel og nem start- stopknap.

Kombimaskinen er miljøvenlig, og den er designet til at kunne klare selv de sejeste og mest krævende professionelle opgaver i haven, hvor du også skal arbejde i lange arbejdsintervaller. Derfor er den yderligere udstyret med et delbart rigrør med hurtigkobling, et integreret antivibrationssystem, bæresele og styr. Du kommer til at arbejde roligt og metodisk i store pendulbevægelser, hvilket rent ergonomisk er den optimale arbejdsstilling for dig.

Stihl KM131R kan kombineres med de forskellige kombiværktøjer til maskinen.

Du får et dejligt redskab til haven, der letter din arbejdsgang og hjælper i de hårde situationer. Denne Stihl KM131R kombimaskine erstatter den tidligere model Stihl KM 130 R. Den er benzindrevet og vejer blot 4,6 kg.

 • Navn:
  Stihl KM 131 R Kombimaskine
 • Varenummer:
  SI41802000589
 • Producent:
  Stihl
 • Motor:
  Benzin
 • Motortype:
  2-takt, 4-MIX
 • Effekt:
  36,3ccm - 1,9hk

Leveringen forventes leveret indenfor 1 - 2 arbejdsdage med forbehold for restordre. I tilfælde af restordre vil du blive kontaktet pr. telefon, SMS eller modtage en e-mail med forventet leveringstidspunkt.

Alle webshop ordre sendes med Post Danmark eller Danske Fragtmænd.