Stihl HS 56 C-E hækkeklipper

Denne Stihl HS 56 C-E hækkeklipper egner sig godt til anlægsgartneren, landmanden eller den private haveejer, der skal udføre særligt krævende arbejde i haven.

Det er en god professionel hækkeklipper.

Pris: 5.195,00 DKK

Tilbuds pris 3.695,00 DKK

Spar: 1.500,00 DKK

Del via
Del via E-mail

Stihl HS 56 C-E hækkeklipper

Denne Stihl HS 56 C-E hækkeklipper er en særlig let hækkeklipper med praktisk etgrebsbetjening, der er nem at betjene og starte. Det er en professionel hækkeklipper, der kan klare de fleste opgaver i haven.

Med Easy2Start, antivibrationssystem, værktøjsfrit tanklåg og dobbeltsidigt slebne knive, har denne model en del features, der er med til at lette dit arbejde med hækklipningen. Det er altså en rigtig stærk maskine med lav vægt og høj ydeevne.

På grund af de mange lækre funktioner, dens høje ydeevne, og at den samtidig er en let hækkeklipper, bliver denne Stihl HS 56 C-E hækkeklipper det helt ideelle stykke værktøj til f.eks. kommunale anlægsgartnere, landmænd eller til private forbrugere, der har meget krævende arbejde at udføre i haven.

Til sidst bør det nævnes, at det elektroniske tændingssystem giver dig en sikker og enkel start samt en rolig og jævn motorgang

Tekniske data om vores Stihl HS 56 C-E hækkeklipper
Slagvolume: 21,4 cm³
Effekt: 0,9 hk
Skærelængde: 60 cm
Tandafstand: 34 mm
Vægt: 4,5 kg.
Professionel hækkeklipper!
  • Navn:
    Stihl HS 56 C-E hækkeklipper
  • Varenummer:
    SIHS56C-E
  • Producent:
    Stihl

Leveringen forventes leveret indenfor 1 - 2 arbejdsdage med forbehold for restordre. I tilfælde af restordre vil du blive kontaktet pr. telefon, SMS eller modtage en e-mail med forventet leveringstidspunkt.

Alle webshop ordre sendes med Post Danmark eller Danske Fragtmænd.