Stihl FS55 benzin buskrydder bliver ikke leveret i original emballage

Vores Stihl FS55 benzin buskrydder kan klare selv langt og sejt græs, og den er derfor perfekt til at trimme haven, rundt om buske, bede, ved rabatter og og rundt om træer.

Pris: 2.595,00 DKK

Tilbuds pris 2.145,00 DKK

Spar: 450,00 DKK

Del via
Del via E-mail

Stihl FS55 benzin buskrydder

Denne Stihl FS55 benzin buskrydder er en let og alsidig trimmer med lige rigrør og styr. Den er udstyret med en moderne 2-MIX motor, hvilket resulterer i et lavere udslip og et lavere brændstofforbrug for dig. Den er derfor skånsom overfor miljøet, men den klarer stadig arbejdet i haven uden nogen problemer. Der er altså ikke gået på kompromis med nogen funktioner overhovedet, selvom den er miljøvenlig.

Benzin buskrydderen her kan køre både med trimmerhoved, PolyCut knive og græsklinger. Det er det perfekte stykke værktøj til at trimme haven, til at trimme rundt om træer, buske, bede, urtehaver samt gangarealer og rabatter. Den kan uden problemer også klare langt og sejt græs mv. Det er en stærk motor, og du får meget værktøj for pengene med denne Stihl FS55 model.

Tekniske data om vores Stihl FS55 benzin buskrydder
27,2 ccm to-takt motor
Effekt kW/hk: 0,75/1,0
Inkl. snørehoved
Klippediameter: 420 mm
Tankvolume: 0,33 liter
Vægt 4,9 kg.

Til denne model er der en manuel brændstofpumpe. Det kræver dog blot nogle få fingertryk for at pumpe benzinen ind i karburatoren, og herefter er der en let start med få starttræk. Du skal ikke være bekymret for at komme til at trykke for mange gange, da al overflødig brændstof vil løbe tilbage i tanken. Det er en simpel benzin buskrydder, som du vil blive glad for i din hverdag til arbejdet i haven.

 • Navn:
  Stihl FS55 benzin buskrydder bliver ikke leveret i original emballage
 • Varenummer:
  SIFS55
 • Producent:
  Stihl
 • Motor:
  Benzin

Leveringen forventes leveret indenfor 1 - 2 arbejdsdage med forbehold for restordre. I tilfælde af restordre vil du blive kontaktet pr. telefon, SMS eller modtage en e-mail med forventet leveringstidspunkt.

Alle webshop ordre sendes med Post Danmark eller Danske Fragtmænd.