Stihl FS 38 benzin græstrimmer uden original emballage

Stihl FS 38 benzin græstrimmer er den lille og lette græstrimmer, der passer perfekt til den private forbruger, der nusser kærligt for haven.

Den passer desuden også til den professionelle gartner, der skal løse mindre trimningsopgaver på jobbet.

Stihl FS 38 er handy, men stadigvæk meget kraftig.

Pris: 1.650,00 DKK

Tilbuds pris 1.399,00 DKK

Spar: 251,00 DKK

Del via
Del via E-mail

Stihl FS 38 benzin græstrimmer

Denne Stihl FS 38 er den mindste benzindrevne græstrimmer i vores sortiment. Den kan anvendes til at færdiggøre det absolut sidste stykke arbejde, som plæneklipperen ikke kan gøre færdigt. Det betyder, at din have kommer til at stå knivskarpt, når vores lille Stihl græstrimmer har været igang.

Den lille benzin græstrimmer er udstyret med en meget moderne STIHL 2-MIX motor, hvilket betyder, at den har et lavere og et meget lavt brændstofforbrug. Det er både godt for miljøet og for din pengepung.

Med denne græstrimmer fra Stihl er det hurtigt og effektivt for dig at trimme alt det græs og ukrudt langs rabatter, buske, bede, kanter, hegn og lignende i f.eks. din villahave eller på fritidsgrunden. Stihl FS 38 er desuden meget velafbalanceret, lille, let og nem at arbejde med for selv fritidsbrugeren.

Tekniske data om vores Stihl FS38 benzin græstrimmer
27,2 ccm to-takt motor
Effekt: 0,65 kW
Skærediameter: 380 mm
Tankvolumen: 0,33 liter
Totallængde: 147 cm
Inkl. snørehoved
Vægt 4,2 kg.

Stihl FS 38 har et elektronisk tændingssystem, der giver dig en yderst sikker og meget enkel start foruden en rolig og jævn motorgang.

Stihl FS 38 er den lille og lette, der er perfekt til den private forbruger eller den professionelle gartner, der skal løse mindre trimningsopgaver på jobbet. Den er handy, men stadigvæk meget kraftig.

 • Navn:
  Stihl FS 38 benzin græstrimmer uden original emballage
 • Varenummer:
  SIFS38
 • Producent:
  Stihl
 • Motor:
  Benzin

Leveringen forventes leveret indenfor 1 - 2 arbejdsdage med forbehold for restordre. I tilfælde af restordre vil du blive kontaktet pr. telefon, SMS eller modtage en e-mail med forventet leveringstidspunkt.

Alle webshop ordre sendes med Post Danmark eller Danske Fragtmænd.