Stihl FS 50 C-EL trimmer

FS 50 C-EL trimmer fra Stihl er for dig der skal have styr på haven igen. Uanset om det er til kolonihaven, sommerhuset eller derhjemme i haven, så klarer den opgaven til perfektion. Særligt de mindre arealer er FS 50 C-EL specialist til.

Særdeles brugervenlig, hvilket gør det muligt for de fleste, at benytte trimmeren.

Pris: 2.395,00 DKK

Tilbuds pris 1.599,00 DKK

Spar: 796,00 DKK

Del via
Del via E-mail

El trimmer fra Stihl FS 50 C-EL

FS 50 C-EL er til dig, der ønsker en let og kompakt trimmer med en god effekt. Skal du få haven til at stå helt skarp f.eks. plænen, træer, buske eller langs rabatter så er denne FS 50 C-EL trimmer fra Stihl et rigtig godt valg.
Med dens unikke Easy2Start teknologi, er det nu endnu lettere at få gang i trimmeren. Du skal nemlig kun bruge halvt så meget optrækningskraft som normalt, så alle i husstanden kan arbejde med FS 50.
Det ergonomiske loop-håndtag giver dig en god og korrekt position, selv efter længere tids arbejde. FS 50 er desuden designet med en etgrebs betjening. Du finder derfor alle funktionerne samlet, som let og simpelt kan indstilles efter dit behov.

FS 50 med 2-MIX motor

Du får fornøjelsen af, at stifte bekendtskab med Stihl’s sublime teknologi, som har affødt en effektiv og særdeles stærk motor. Sammenlignet med en traditionel 2-takts motor, sparer FS50 2-MIX motor op til 20 % brændstof. Desuden reduceres emissionerne med op til 70 %. Det er altså både et nere økonomisk og grønt valg af motor.

Tekniske specifikationer om vores Stihl FS 50 C-EL trimmer

Skæreudstyr: AutoCut C 5-2
Effekt: 0,8 kW
Effekt: 1,1 hk
Totallængde: 1,45 m
Volume: 27,2 cm³
Lydeffektniveau: 105,0 dB(A)
Lydtryksniveau: 93,0 dB(A)
Vibrationer højre/venstre: 6,0/5,7 m/s²
Tank kapacitet: 0,34 liter
Vægt: 4,5 kg.

 • Navn:
  Stihl FS 50 C-EL trimmer
 • Varenummer:
  SIFS50C-EL
 • Producent:
  Stihl
 • Motor:
  El

Leveringen forventes leveret indenfor 1 - 2 arbejdsdage med forbehold for restordre. I tilfælde af restordre vil du blive kontaktet pr. telefon, SMS eller modtage en e-mail med forventet leveringstidspunkt.

Alle webshop ordre sendes med Post Danmark eller Danske Fragtmænd.