Stihl FR131T rygbåren kratrydder

Stihl FR131T er en kraftfuld kratrydder udstyret med den absolutte manøvre frihed. Udviklet til professionelle eller forbrugere, der skal have en stærk kratrydder uden at gå på kompromis med sin bevægelighed.
Ujævnt og tæt terræn er ikke længere noget problem med denne rygbåren Stihl FR131T.

Pris: 7.195,00 DKK

Tilbuds pris 6.250,00 DKK

Spar: 945,00 DKK

Del via
Del via E-mail

Rygbåren kratrydder FR131T fra Stihl

Smid motoren på ryggen og kom rundt dér hvor det ellers kan være problematisk at komme hen. Der efterlades ingen steder, som er uberørte ved brug af denne FR131T.
Den er designet ergonomisk korrekt, så vægten fordeles jævnt over dine hofter, skuldre og din ryg. Stihls antivibrationssystem gør samtidig, at du kan betjene FR131T i længere tid af gangen, da den simpelthen er mere behagelig at betjene.

FR131T fra Stihl med en 4-MIX motor

Med en kraftig og tilmed unik 4-MIX motor er du sikker på, at have styrke nok i din nye kratrydder. Motoren er udviklet med en brændstofbesparende teknologi, hvilket gør at den er økonomisk korrekt, da du ikke skal påfylde brændstof så ofte, som du er van til med 2- eller 4-taks motorer.
FR131T er desuden også langt mere kompakt og den fylder derfor ikke nær så meget – så er den ikke i vejen når du er i gang med at trimme! Et højere drejningsmoment og samtidig et lavere lydniveau, giver dig de bedste betingelser når ude arealer skal sættes i skak.
Som bonus info kan det også indskydes, at den også udleder helt op til 80 % færre skadelige stoffer – FR131T er derfor også et grønnere valg!

Tekniske data om vores Stihl FR131T rygbåren kratrydder

Slagvolume: 36,3cm³
Effekt: 1,4kW/1,9hk
4-MIX motor
Skæreudstyr: AutoCut 25-2
Skærediameter: 420 mm
Tankvolume: 0,71 liter
Vægt kg: 9,6 kg.

  • Navn:
    Stihl FR131T rygbåren kratrydder
  • Varenummer:
    SIFR131T
  • Producent:
    Stihl

Leveringen forventes leveret indenfor 1 - 2 arbejdsdage med forbehold for restordre. I tilfælde af restordre vil du blive kontaktet pr. telefon, SMS eller modtage en e-mail med forventet leveringstidspunkt.

Alle webshop ordre sendes med Post Danmark eller Danske Fragtmænd.