Stihl MSA 160 C-BQ batteridrevet motorkædesav

Batterimotorsav som er en hel kraftpakke i 36 V klassen. En motorsav uden udstødningsgasser og ingen ledning. Perfekt til arbejde i støjfølsomme områder, brændesavning mm.
Leveres uden batteri og lader.


Passer til AP batteri serie

Pris: 2.895,00 DKK

Tilbuds pris 2.299,00 DKK

Spar: 596,00 DKK

Del via
Del via E-mail

Højeffektivi 160 Wh batteri som passer til alle STIHLs og VIKINGs batteridrevne maskiner. Lavvibrerende 1/4"" PM3 savkæde, med lav kastetendens som er specielt udviklet til denne maskine. 30 cm langt sværd som saver grene og træstammer med en diameter på op til 20 cm.

TEST VINDER i Gør Det Selv. Sådan skriver bladet Gør Det Selv om bedst i test vinderen Stihl MSA 160 C-BQ: Overlegen prof-sav. Kan uden problemer skære i store, 20 cm tykke stammer. Ganske imponerende. Designet til professionelle, der vil have en støjsvag kædesav.
Hurtig, stærk og med en kæde, der skærer som var det i smør. Den bedste, mest effektive og letteste betjente batterikædesav, vi har arbejdet med.

 • Navn:
  Stihl MSA 160 C-BQ batteridrevet motorkædesav
 • Varenummer:
  SIMSA160C-B
 • Producent:
  Stihl
 • Motor:
  Batteri

Leveringen forventes leveret indenfor 1 - 2 arbejdsdage med forbehold for restordre. I tilfælde af restordre vil du blive kontaktet pr. telefon, SMS eller modtage en e-mail med forventet leveringstidspunkt.

Alle webshop ordre sendes med Post Danmark eller Danske Fragtmænd.