Sika Bubble 50011 Move Sort arbejdssko

SIKA BUBBLE baner vejen for en ny trend inden for arbejdssko. Med sit stilrene design udvisker SIKA BUBBLE linjen mellem professionelt fodtøj og sneakers.

* Påkrævede felter

Pris: 873,75 DKK

Tilbuds pris 655,31 DKK

Spar: 218,44 DKK

Del via
Del via E-mail
SIKA BUBBLE baner vejen for en ny trend inden for arbejdssko. Med sit stilrene design udvisker SIKA BUBBLE linjen mellem professionelt fodtøj og sneakers – uden at gå på kompromis med komfort eller sikkerhed. Endelig en sko, du har lyst til at have på. Hele dagen. Den specialdesignede ydersål er ekstra skridhæmmende og giver et godt fodfæste på glatte overflader. Med luftboblerne i ydersålen får man samtidig en unik stødabsorbering under hele foden, så risikoen for skader i knæ, hofter og ryg mindskes. Den åndbare og stødabsorberende indlægssål reducerer lugtgener og bevarer det meste af sin form over tid. Skoene kan vaskes ved 30 °C. Sort model der leveres sort og blå snørebånd.
  • Navn:
    Sika Bubble 50011 Move Sort arbejdssko
  • Varenummer:
    SF5001110XX
  • Producent:
    Sika

Leveringen forventes leveret indenfor 1 - 2 arbejdsdage med forbehold for restordre. I tilfælde af restordre vil du blive kontaktet pr. telefon, SMS eller modtage en e-mail med forventet leveringstidspunkt.

Alle webshop ordre sendes med Post Danmark eller Danske Fragtmænd.