Makita DUH502Z batterihækkeklipper, uden batteri og lader

Holdbarhed, effektivitet og brugervenlighed finder du alt sammen i denne DUH502Z hækkeklipper fra Makita. Kniven har dobbeltskær samt en speciel belægning der er medvirkende til en effektiv klipning, samt en modstandsdygtighed over for slitage.
Bemærk, at den leveres u. Batteri og oplader.

Pris: 2.920,00 DKK

Tilbuds pris 2.095,00 DKK

Spar: 825,00 DKK

Del via
Del via E-mail

DUH502Z fra Makita

Få en stærk benzinfri motorkraft, som giver dig mulighed for at benytte hækkeklipperen i længere tid end tidligere med DUH502Z fra Makita. Det 50 cm. Lange blad, gør dig i stand til at rydde et stort område på kort tid, og du finder samtidig tre forskellige hastighedsindstillinger, så du kan finde dit passende tempo. Det at DUH502Z medvirker også til et minimalt støjniveau modsat f.eks. hækkeklippere med benzinmotor. Desuden er den let og ubesværet at manøvrer, og du undgår ledninger der hænger efter dig og som i værste tilfælde, kommer til at skære over i dit klippearbejde.

Ergonomisk klasse med Makita DUH502Z

DUH502Z er behagelig at benytte selv over længere tid, da den er udviklet med flere praktiske fordele. Grebet er stor ergonomisk oplevelse, og er vinklet på en god måde, så du har et fast og behageligt greb om hækkeklipperen. Håndtaget er desuden blødt og er drejbart i 5 forskellige positioner.

Teknisk data om Makita DUH502Z

Li-ion batteri 18V
50 cm. Blad længde
3 forskellige hastigheder
Drejbart håndtag i 5 positioner
Vægt: 3,8 kg.

 • Navn:
  Makita DUH502Z batterihækkeklipper, uden batteri og lader
 • Varenummer:
  MADUH502Z
 • Producent:
  Makita
 • Motor:
  Batteri
 • Motortype:
  18 Volt kulfri

Leveringen forventes leveret indenfor 1 - 2 arbejdsdage med forbehold for restordre. I tilfælde af restordre vil du blive kontaktet pr. telefon, SMS eller modtage en e-mail med forventet leveringstidspunkt.

Alle webshop ordre sendes med Post Danmark eller Danske Fragtmænd.