Makita DUB363ZV Løvsuger/blæser uden batteri og lader

DUB363ZV fra Makita er en kombineret løvsuger og –blæser, som giver uanede muligheder. Benyt den til store arealer, hvis enten haven eller parken skal stå skarpt igen.

Værktøjet leveres med sugesæt og skuldersele.

Batteri og oplader sælges separat.

Pris: 3.307,50 DKK

Tilbuds pris 3.195,00 DKK

Spar: 112,50 DKK

Del via
Del via E-mail

DUB363ZV fra Makita

Få styr på haven igen med Makita DUB363ZV. Du får muligheden for at tilpasse denne Makita til lige præcis den arbejdsopgave du står overfor. Du kan nemlig både suge, men også blæse blade og andre elementer væk. Med kulfri motor får du en unik støjdæmpende oplevelse. DUB363ZV er unik med dens ultra lave støjniveau, som du kun kan elske.

Fordelsagtige funktioner med DUB363ZV

Løvsuger og –blæseren byder på mange funktioner. Værktøjet er f.eks. udstyret med en indbygget knivfunktion, som let og elegant findeler blade og andre små elementer til kompost. De to kraftige batterier som skal benyttes, giver dig en lang arbejdstid så du er kørende i lang tid af gangen.

Teknisk data om Makita DUB363ZV

Spænding: 2 x 18 V
Maks. Lufthastighed: 65 m/s
Omdrejninger: 0 – 7.850/min
Drifts tid: 9 – 77 min.
Vægt: 4,5 – 6,6 kg.

  • Navn:
    Makita DUB363ZV Løvsuger/blæser uden batteri og lader
  • Varenummer:
    MADUB363ZV
  • Producent:
    Makita

Leveringen forventes leveret indenfor 1 - 2 arbejdsdage med forbehold for restordre. I tilfælde af restordre vil du blive kontaktet pr. telefon, SMS eller modtage en e-mail med forventet leveringstidspunkt.

Alle webshop ordre sendes med Post Danmark eller Danske Fragtmænd.