Husqvarna 545 RXT Auto Tune buskrydder

545RXT Auto Tune fra Husqvarna henvender sig til dig, der er professionel eller som privat person, der har store arealer der skal være velplejet. 545RXT er med sin kraftfulde motor og innovative design, det oplagte valg til dig, der bare ikke vil gå på kompromis med noget som helst.

Bemærk at Balance XT-sele, tretandsklinge og snørrehoved medfølger.

Pris: 9.199,00 DKK

Tilbuds pris 7.250,00 DKK

Spar: 1.949,00 DKK

Del via
Del via E-mail

545RXT Auto Tune buskrydder fra Husqvarna

Mangler du en buskrydder der virkelig kan tage fat, så er 545RXT fra Husqvarna lige noget for dig. Buskrydderen er udstyret med en kraftfuld X-TORQ motor, som ikke overlader noget til tilfældighederne. Foruden at kunne levere en rigtig høj ydeevne, er motoren også udviklet så den reducere brandstofforbruget med op til 20 % - det vil du blive glad for i længden.
Derudover reduceres emissionsniveauet med op til 60 %.

545RXT fra Husqvarna med fænomenal betjening

Find dig til rette med 545RTX justerbare håndtag. Så er du sikker på, at du kan finde den position der passer dig bedst. Det er helt optimalt hvis du har store arealer der skal ryddes, som tager længere tid at håndtere. Med den ergonomiske korrekte håndtering, kan du opretholde arbejdsmængden i længere tid af gangen. Håndtagene er desuden udviklet særligt bløde, så du kan få den bedste oplevelse ved brugen af 545RXT.
Husqvarna buskrydderen er udviklet til at give dig de bedste forhold. Den gennemsigtige brændstof tank gør det muligt, hurtigt at anslå brændstofniveauet. Det justerbare sele øje, gør det muligt at tilpasse 545RXT, så du får en helt tilpasset balance. Denne buskrydder er desuden også udstyret med Low Vib. Teknologien fra Husqvarna, som minimerer vibrationer fra motoren. Vibrationerne bliver absorberet, som giver dig en langt mere rolig buskrydder, der skåner dine arme og hænder.

Tekniske specifikationer om vores Husqvarna 545RXT buskrydder

Low Vib.
X-TORQ motor
Ergonomiske håndtag
Effekt: 2,2 kW.
Cylindervolumen: 49 cm3.
Tankvolumen: 0,9 liter.
Lydtryksniveau ved brugers øre: 100 dB.
Trimmerhoved: T45X M12.
Udveksling: 1:1,4.
Vinkelgear: 35 grader.
Rigrørdiameter: 32 mm.
Rigrørlængde: 148,3 cm.
Vægt: 8,7 kg.

 • Navn:
  Husqvarna 545 RXT Auto Tune buskrydder
 • Varenummer:
  HQ9671767-04
 • Producent:
  Husqvarna
 • Motortype:
  2-takt
 • Effekt:
  49 cm3-2,2 kW

Leveringen forventes leveret indenfor 1 - 2 arbejdsdage med forbehold for restordre. I tilfælde af restordre vil du blive kontaktet pr. telefon, SMS eller modtage en e-mail med forventet leveringstidspunkt.

Alle webshop ordre sendes med Post Danmark eller Danske Fragtmænd.