Husqvarna 450X automower

Husqvarna Automower 450X er topmodellen af alle robotplæneklippere fra Husqvarna. Det er en GPS styret robotplæneklipper, der kan klare store krævende plæner på op til 5.000 m² +/-20%

* Påkrævede felter

Normal pris: 31.999,00 DKK

Tilbuds pris 29.999,00 DKK

Spar: 2.000,00 DKK

 
Del via
Del via E-mail

Husqvarna 450X Automower - GPS styret robotplæneklipper Kompatibel med Alexa og Google Home

Husqvarna Automower 450X er topmodellen af alle robotplæneklippere fra Husqvarna. Det er en GPS styret robotplæneklipper (GPS-assisteret navigation), og den kan nemt klare de mange forskellige udfordringer som store og komplekse græsplæner kan give: Det gælder f.eks. smalle passager, forhindringer, hårdt terræn og skråninger på helt op til 45%. Husqvarna 450X Automower har et væld af funktioner, herunder Automower Connect, der gør det til den mest intelligente måde at holde din græsplæne grøn, sund og perfekt klippet på. Automower Connect app'en giver dig fuld kontrol: Den sporer, interagerer og holder dig opdateret - med et tryk på skærmen, uanset, hvor du er i verden. Denne Husqvarna Automower 450X model er et meget intelligent valg af Husqvarna Automower til din have.
OBS: Husk at tilkøbe instalationspakke med afgrænsningskabel og pløkker da der ikke medfølger .

  • Navn:
    Husqvarna 450X automower
  • Varenummer:
    HQ9678530-21
  • Producent:
    Husqvarna

Leveringen forventes leveret indenfor 1 - 2 arbejdsdage med forbehold for restordre. I tilfælde af restordre vil du blive kontaktet pr. telefon, SMS eller modtage en e-mail med forventet leveringstidspunkt.

Alle webshop ordre sendes med Post Danmark eller Danske Fragtmænd.