Husqvarna 435 II motorkædesav

Husqvarna 435 II motorsav m. X-TORQ® motor
Effekt: 1,6 kW
Vægt: 4,2 kg uden sværd og kæde

Pris: 3.899,00 DKK

Tilbuds pris 2.999,00 DKK

Spar: 900,00 DKK

Del via
Del via E-mail

Husqvarna 435 II motorsav m. X-TORQ® motor

Denne lille Husqvarna 435 II motorsav er en let allround motorsav på kun 4,2 kg. Med sit 13" .325 sværd med 1,3 mm SP33 kæde er det et ideelt valg til deltidsbrugere som f.eks. landmænd samt hus- og haveejere med behov for at løse mindre, lettere opgaver som f.eks. afgrening og let brændesavning. Husqvarna 435 II er en motorsav for den, der har brug for en motorsav, der er nem både at starte og bruge. Motorsaven har SmartStart®, hvor chokeren og start/stop knap er bygget sammen, der mindsker risikoen for at komme til at ”drukne” saven.
X-TORQ® motoren giver en bedre ydeevne, men samtidig har den også et 20% lavere brændstofforbrug samt 75% lavere emissioner, hvilket også gør motorsaven meget mere miljøvenlig. Air Injection sørger for at holde ikke mindre end 97 % af savstøvet væk fra luftfilteret, hvilket giver vedvarende høj effekt samt færre og nemmere rensninger og udskiftninger af selve luftfilteret. Luftfilteret er letaftageligt med "kilk" fatning. Denne Husqvarna 435 motorsav har desuden ikke mange vibrationer. Den har også en "slank" savkrop, hvilket er med til at give god balance i motorsaven. Den er også udstyret med dobbeltvirkende kædebremse, højrehåndsbeskyttelse samt kædefang, hvilket gør motorsaven langt mere behagelig at arbejde med i længere perioder af gangen.
  • Navn:
    Husqvarna 435 II motorkædesav
  • Varenummer:
    HQ9705597-33
  • Producent:
    Husqvarna

Leveringen forventes leveret indenfor 1 - 2 arbejdsdage med forbehold for restordre. I tilfælde af restordre vil du blive kontaktet pr. telefon, SMS eller modtage en e-mail med forventet leveringstidspunkt.

Alle webshop ordre sendes med Post Danmark eller Danske Fragtmænd.