Husqvarna 420EL el kædesav

Fin billig el kædesav, hvor du får meget for pengene. Egner sig både til professionelt brug såvel som til hobbybrug i hjemmet. Dens motor er kraftfuld, og den har en høj kædehastighed.

Pris: 2.399,00 DKK

Tilbuds pris 1.999,00 DKK

Spar: 400,00 DKK

Del via
Del via E-mail

Husqvarna 420EL el kædesav

Husqvarna 420EL er en kraftig el-drevet motorsav med 16" sværd. Dens design er robust, og el kædesaven har en slank krop med et komfortabelt soft-grip 90° håndtag, hvilket øger dens ergonomi. El kædesaven har en god manøvredygtighed, og dens kædestramning er praktisk, da der ikke er behov for brug af værktøj. Det er en billig el kædesav, men den har en høj kædehastighed og en imponerende motorkraft, hvilket gør den helt perfekt til både hobbybrug i form af mindre opgaver i hjemmet og haven. Det kunne f.eks. være savning af brænde, fældning af mindre træer og buske og små byggeopgaver. Den er også fin til professionel brug af f.eks. tømrere og kunsthåndværkere - og det gælder også til indendørs brug.

Tekniske Data om vores Husqvarna 420EL el kædesav
Motor: 230 Volt - 2000 Watt
16" sværd (40cm) - 3/8" lavprofil kæde
Oliepumpe, type: Automatisk
Vægt: 4,7 kg.

  • Navn:
    Husqvarna 420EL el kædesav
  • Varenummer:
    HQ9672057-16
  • Producent:
    Husqvarna

Leveringen forventes leveret indenfor 1 - 2 arbejdsdage med forbehold for restordre. I tilfælde af restordre vil du blive kontaktet pr. telefon, SMS eller modtage en e-mail med forventet leveringstidspunkt.

Alle webshop ordre sendes med Post Danmark eller Danske Fragtmænd.