Husqvarna 336FR buskrydder

336FR fra Husqvarnas mange fordele skal opleves. Den er helt ideel for dig, der har mange forskellige arbejdsopgaver og hvor der kræves meget af redskabet.

Snørehoved, multiklinge og savklinge medfølger, og du har derfor mange anvendelses muligheder.

Pris: 4.599,00 DKK

Tilbuds pris 3.999,00 DKK

Spar: 600,00 DKK

Del via
Del via E-mail

336FR fra Husqvarna

Husqvarnas 336FR er udstyret med den kraftfulde X-TORQ motor. Motoren leverer en stærk ydeevne, men der er flere fordele ved denne motor. Den reducerer nemlig brændstofforbruget med op til 20 %, samtidig med, at den reducerer emissionsniveauet med op til 60 %.
Med mange dele inkluderet, er det nu muligt at bruge 336FR i mange forskellige henseender. Uanset om det er skov- eller buskrydning, er den helt oplagt for dig. Udskiftningen af forskellige skære komponenter sker nemt og gnidningsfrit, så du hurtigt er kørende igen.

Få stor glæde af din Husqvarna 336FR

Redskabet er udviklet så du kan indstille håndtaget. Du kan derfor justere det, så det passer helt perfekt til dig, og på denne måde, øge komforten når du arbejder. Håndtagene er tilpas bløde, så de er behagelige at holde ved, selv i længere tid.
Teknologien, Low Vib er også en del af denne 336FR. Det er en vibrations absorberende teknologi, der sikrer at vibrationerne bliver på et minimum.

Tekniske specifikationer om vores Husqvarna 336FR buskrydder

LowVib teknologi
X-TORQ motor
Cylindervolumen: 34,6 cm³
Effekt: 1,4 kW
Snørehoved, multiklinge og savklinge medfølger
Balance 35 H-sele medfølger
Vægt: 7 kg.

 • Navn:
  Husqvarna 336FR buskrydder
 • Varenummer:
  HQ9666047-03
 • Producent:
  Husqvarna
 • Motor:
  Benzin

Leveringen forventes leveret indenfor 1 - 2 arbejdsdage med forbehold for restordre. I tilfælde af restordre vil du blive kontaktet pr. telefon, SMS eller modtage en e-mail med forventet leveringstidspunkt.

Alle webshop ordre sendes med Post Danmark eller Danske Fragtmænd.