Husqvarna 3/8" - 1,5mm - 68 led 18" X-CUT C85 kæde

X-Cut savkæden er udviklet til at kunne skære hurtigere og jævnere end andre, sammenlignelige produkter

Pris: 209,00 DKK

Tilbuds pris 156,75 DKK

Spar: 52,25 DKK

Del via
Del via E-mail
X-Cut savkæden er udviklet til at kunne skære hurtigere og jævnere end andre, sammenlignelige produkter
X-Cut savkæden er forstrukket fra fabrikken, hvilket betyder, at du kan arbejde længere, før den skal strammes.
Designet af skæretænderne, de anvendte materialer samt fremstillingsprocesserne er alle blevet raffineret til det yderste. Det giver X-Cut savkæden enestående skarphed direkte fra æsken og – måske endnu vigtigere – en skarphed, der holder betydeligt længere, før slibning er påkrævet. Det forbedrer skæreeffektiviteten og dermed dine resultater.
Skærevinklen er af afgørende betydning for langsigtet effektivitet. Jo tættere man gør denne vinkel, desto højere bliver skarpheden – men hvis man overdriver, mister skæret hurtigere og nemmere sin skarphed.
Med X-Cut har Husqvarna fokuseret på at finde den optimale vinkel for at skabe en effektivitet, der holder. Stålets mikrostruktur – ikke for hård, ikke for blød – og kromlaget – ikke for tykt, ikke for tyndt – er begge blevet præcist defineret på molekylært niveau. Dette sikrer en høj skæreevne og varig skarphed. Små pileformede kanaler i trækleddene hjælper med at transportere olie til savkæden under arbejdet. Alt i alt en ekstrem holdbar savkæde.
  • Navn:
    Husqvarna 3/8" - 1,5mm - 68 led 18" X-CUT C85 kæde
  • Varenummer:
    HQ5816266-68
  • Producent:
    Husqvarna

Leveringen forventes leveret indenfor 1 - 2 arbejdsdage med forbehold for restordre. I tilfælde af restordre vil du blive kontaktet pr. telefon, SMS eller modtage en e-mail med forventet leveringstidspunkt.

Alle webshop ordre sendes med Post Danmark eller Danske Fragtmænd.