Husqvarna 130 motorkædesav

Husqvarna 130 er for dig der ønsker en kraftfuld motorsav, men som samtidig er let at betjene. Husqvarna 130 motorsav er begge dele, og ideel at benytte i haven til mange forskellige arbejdsopgaver.

Pris: 2.099,00 DKK

Tilbuds pris 1.974,00 DKK

Spar: 125,00 DKK

Del via
Del via E-mail

Husqvarna 130 lille motorsav

Med en Husqvarna 130 har en lille motorsav som endelig kan realisere dine have projekter. Uanset om det er at save brænde, fælde mindre træer eller beskære mindre træer og buske, så er Husqvarna 130 lige noget for dig. Det er en lille motorsav, men frygt ikke for dens evner – den kommer nemlig med en fabelagtig ydeevne. Dens kompakte design er yderst behagelig hvis du har en lang arbejdsdag foran dig. Det kompakte design byder dog også på en imponerende motorkraft, som får haven til at stå flot igen.

Husqvarna 130 har mange egenskaber

Motorsaven er bl.a. udviklet med en speciel brændstofpumpe så du nemt og ubesværet kan få liv i din Husqvarna 130. Selv hvis motoren er kold, gør brændstof pumpen det nemt at starte motorsaven op.
Desuden er Husqvarna 130 udviklet med en rigtig god vibrationsforanstaltning. Det betyder at du kan arbejde mere præcis og det samtidig er behagelig at betjene den i længere tid af gangen. Systemet hedder LowVib og er udviklet med fjedre der neutralisere langt de fleste vibrationer.

Tekniske specifikationer om vores Husqvarna 130 motorsav

LowVib – vibrationsdæmpningssystem
X-TORQ
Cylindervolumen: 38 cm³
Effekt: 1,5 kW
Sværdlængde: 35 cm.
Vægt: 4,7 kg.

 • Navn:
  Husqvarna 130 motorkædesav
 • Varenummer:
  HQ9671084-01
 • Producent:
  Husqvarna
 • Motor:
  Benzin
 • Motortype:
  2-takt
 • Effekt:
  1,5 kW - 2 hk

Leveringen forventes leveret indenfor 1 - 2 arbejdsdage med forbehold for restordre. I tilfælde af restordre vil du blive kontaktet pr. telefon, SMS eller modtage en e-mail med forventet leveringstidspunkt.

Alle webshop ordre sendes med Post Danmark eller Danske Fragtmænd.