Husqvarna 129LK kombitrimmer

129LK kombitrimmer fra Husqvarna er lille og kompakt, så du nemt kan komme omkring. Har du mange forskellige typer arbejdsopgaver er dette værktøjet for dig. Kombitrimmeren kan nemlig udstyres med mange forskellige redskaber – deraf navnet.

Pris: 2.299,00 DKK

Tilbuds pris 2.250,00 DKK

Spar: 49,00 DKK

Del via
Del via E-mail

129LK kombitrimmer fra Husqvarna

Oplev en helt ny form for brugervenlighed med Husqvarna 129LK kombitrimmer. Det intuitive betjeningspanel er letforståeligt og gør den særligt brugervenlig. Desuden er den udstyret med Smart Start, som gør at du hurtigt kan komme i gang med dagens gøremål.
129LK er udstyret med en 27cc-motor, som er meget kraftig. Det efterlader ingen tvivl om, at denne kombitrimmer kan klare de fleste arbejdsopgaver du står over for.

129LK med mange anvendelses muligheder

Som nævnt er 129LK en kombitrimmer. Kombitrimmeren giver dig mulighed for, at udstyre trimmeren med flere forskellige redskaber. Her kan nævnes: Kantskærer, hækkeklipper, kultivator, stangsav og løvblæser. Helt konkret udskifter du blot den nederste del af trimmeren, og så har du lige pludselig en maskine der kan bruges i utallige henseender.
Så uanset om du har behov for at beskære eller rydde, har du mulighed for at tilgå det på en nem og simpel måde. De forskellige redskaber er nem og lige til, at udskifte.

Tekniske specifikationer om vores Husqvarna 129LK kombitrimmer

Smart Start
Kompatibel med mange redskaber
Klippebredde: 43 cm.
Cylindervolume: 27,6 km3
Effekt: 0,85 kW
Vægt: 4,67 kg.

  • Navn:
    Husqvarna 129LK kombitrimmer
  • Varenummer:
    HQ9671936-03
  • Producent:
    Husqvarna

Leveringen forventes leveret indenfor 1 - 2 arbejdsdage med forbehold for restordre. I tilfælde af restordre vil du blive kontaktet pr. telefon, SMS eller modtage en e-mail med forventet leveringstidspunkt.

Alle webshop ordre sendes med Post Danmark eller Danske Fragtmænd.