Gardena 8899-20 drejeligt teleskopskaft, så længe lager haves

Alle GARDENA Accu-sakse kan let udstyres med GARDENA Drejeligt teleskophåndtag, så du kan klippe plænekanter og bunddækkende beplantning i fuldt oprejst stilling.

Pris: 359,95 DKK

Tilbuds pris 179,98 DKK

Spar: 179,97 DKK

Del via
Del via E-mail
Alle GARDENA Accu-sakse kan let udstyres med GARDENA Drejeligt teleskophåndtag, så du kan klippe plænekanter og bunddækkende beplantning i fuldt oprejst stilling. Brugen af det drejelige teleskophåndtag giver også større rækkevidde på højere hække eller ved formgivning af sider. Takket være den kabelfri tilslutning er samling specielt let og hurtig. Det ergonomiske håndtag ligger perfekt i hånden under arbejdet, og enheden kan betjenes ovenfra. For at gøre arbejdet mere behageligt kan det drejelige teleskophåndtag vinkles til begge sider i trin på 45° og er fuldt justerbart i en højde fra 85 til 120 cm, så der kan opnås optimal justering efter kropshøjde og arbejdssituation. Den anden holdemulighed er ideel til brug med Accu-busksaksen, når der kræves mere præcis kontrol.
  • Navn:
    Gardena 8899-20 drejeligt teleskopskaft, så længe lager haves
  • Varenummer:
    HQ9666470-01
  • Producent:
    Gardena

Leveringen forventes leveret indenfor 1 - 2 arbejdsdage med forbehold for restordre. I tilfælde af restordre vil du blive kontaktet pr. telefon, SMS eller modtage en e-mail med forventet leveringstidspunkt.

Alle webshop ordre sendes med Post Danmark eller Danske Fragtmænd.