Gardena 18313-20 Classic multisprøjtepistol

Med en GARDENA Classic Multisprøjtepistol har du det bedste udstyr: Sprøjtepistolen har tre forskellige sprøjtemønstre: Blød brusevanding, bubble jet og hård stråle med 9 punkter.

Pris: 216,95 DKK

Tilbuds pris 173,56 DKK

Spar: 43,39 DKK

Del via
Del via E-mail
Med en GARDENA Classic Multisprøjtepistol har du det bedste udstyr: Sprøjtepistolen har tre forskellige sprøjtemønstre: Blød brusevanding, bubble jet og hård stråle med 9 punkter. Med bløde dyser – nem at rengøre. Et bredt udvalg til vanding af afgrænsede områder (blød stråle), potteplanter (bubble jet) og effektiv rengøring (hård stråle med 9 punkter) i både hus og have. Med innovativ og integreret teknologi, der beskytter mod frost. Vandgennemstrømningen kan justeres trinløst, så det er dig, der bestemmer, hvilken vandgennemstrømning, der er perfekt til det aktuelle formål. Ønsker du konstant vandgennemstrømning, skal du blot låse pulseringsaftrækkeren. Så bliver du ikke træt i hånden. Blød plastring på brusehovedet beskytter mod beskadigelse. Indbygget filter, der kan aftages og rengøres.
  • Navn:
    Gardena 18313-20 Classic multisprøjtepistol
  • Varenummer:
    HQ9673072-01
  • Producent:
    Gardena

Leveringen forventes leveret indenfor 1 - 2 arbejdsdage med forbehold for restordre. I tilfælde af restordre vil du blive kontaktet pr. telefon, SMS eller modtage en e-mail med forventet leveringstidspunkt.

Alle webshop ordre sendes med Post Danmark eller Danske Fragtmænd.