Fiskars Momentum StaySharp Max cylinderklipper

Fiskars Momentum håndplæneklipper.
StaySharp™ Max er verdens mest avancerede håndplæneklipper. Med ny teknologi og suveræn ergonomi gør den op med det besvær, der typisk kendetegner håndplæneklippere.

Normal pris: 2.098,75 DKK

Tilbuds pris 1.785,00 DKK

Spar: 313,75 DKK

 
Del via
Del via E-mail
Fiskars Momentum håndplæneklipper. StaySharp™ Max er verdens mest avancerede håndplæneklipper. Med ny teknologi og suveræn ergonomi gør den op med det besvær, der typisk kendetegner håndplæneklippere. Sammenlignet med traditionelle håndplæneklippere er StaySharp™ Max lettere at skubbe og mere kraftfuld. Den har specialdesignede knivblade, som betydeligt reducerer den kraft, der er nødvendig for at skubbe den. Samtidig har den større klippebredde og klipper tættere ”til kant” end nogen anden håndplæneklipper. Men som det måske vigtigste kan StaySharp™ Max let indstilles i netop den højde, der skal til for, at du får den mest behagelige oplevelse med at slå græs. Alt det tilsammen gør den enestående i sin kategori. Faktisk slår StaySharp™ Max alle andre håndplæneklipper på hvert af disse centrale områder. Med det patenterede klippesystem StaySharp™ forbliver knivene skarpe uden årlig slibning. Bladene rører ikke hinanden, når de roterer. Dette betyder, at der skal bruges 30% færre kræfter, når du slår fx højt græs og at StaySharp™ er meget støjsvag InertiaDrive™ teknologien betyder, at der frigives dobbelt så meget energi, som man lægger i arbejdet, hvilket gør StaySharp™ i stand til at skære sig igennem kviste, ukrudt og langt græs, som ville få andre håndplæneklippere til at sætte sig fast VersaCut™ designet giver med klippehøjde fra 2,5 cm og op til 10 cm den største klippespændvidde for en håndplæneklipper. Den maksimale klippehøjde er meget vigtig, når græsset ikke er slået i længere tid På StaySharp™ Max er de store hjul placeret bag knivcylinderen, hvilket betyder at den klipper tre gange tættere på kanten end andre håndplæneklippere og at man undgår uklippede græsbaner Enhåndsbetjent justering af klippehøjden Behageligt og justérbart håndtag Kaster græsset fremad, så det ikke rammer brugeren
  • Navn:
    Fiskars Momentum StaySharp Max cylinderklipper
  • Varenummer:
    GR17001000591
  • Producent:
    Fiskars

Leveringen forventes leveret indenfor 1 - 2 arbejdsdage med forbehold for restordre. I tilfælde af restordre vil du blive kontaktet pr. telefon, SMS eller modtage en e-mail med forventet leveringstidspunkt.

Alle webshop ordre sendes med Post Danmark eller Danske Fragtmænd.