Viking MB 2 RT Plæneklipper

Viking Plæneklipper: Vores model Viking MB 2 RT er en forhjulstrukket, selvkørende bioplæneklipper til klipning af græsplæner på ca. mellem 500 -1500 m2.

Normal pris: 3.995,00 DKK

Tilbuds pris 2.995,00 DKK

Spar: 1.000,00 DKK

 
Del via
Del via E-mail

Viking MB 2 RT Plæneklipper

Viking Plæneklipper: Vores model Viking MB 2 RT er en forhjulstrukket, selvkørende bioplæneklipper til klipning af græsplæner på ca. mellem 500 -1500 m2. Det er en kompakt plæneklipper med en lav vægt og meget let at manøvre rundt med i haven. Den passer sig udmærket til mellemstore haver. En forhjulestrukket plæneklipper som denne fra Viking har et vridningsstabilt kabinet af stål, store letvægtshjul med kuglelejer og en særdeles robust 4-takts motor. Det er derfor en meget let og handy plæneklipper. Den har derudover også en trinvis indstilling af klippehøjden på begge aksler. Dertil kommer et sammenklappeligt styr, hvilket sikrer en nem transport og pladsbesparende opbevaring. Modellen egner sig altså særligt godt, hvis man er til noget lille og kraftfuldt!

Tekniske data om vores Viking MB 2 RT - Forhjulstrukket plæneklipper:

Effekt: 4,0 hk
Klippebredde: 46 cm
Klippehøjde: 23 - 77 mm
Vægt: 28,0 kg

Produktfordele omfatter blandt andet:

- Forhjulsdrev
- Sammenklappeligt styr
- B&S 675 ReadyStart motor

Denne lette og smarte model lever i den grad op til standarden for plæneklippere på markedet.

 • Navn:
  Viking MB 2 RT Plæneklipper
 • Varenummer:
  SIMB2RT
 • Producent:
  Viking
 • Motor:
  Benzin
 • Kapacitet:
  500 -1500 m2

Leveringen forventes leveret indenfor 1 - 2 arbejdsdage med forbehold for restordre. I tilfælde af restordre vil du blive kontaktet pr. telefon, SMS eller modtage en e-mail med forventet leveringstidspunkt.

Alle webshop ordre sendes med Post Danmark eller Danske Fragtmænd.