Viking MB3RT Plæneklipper

En 3 hjulet plæneklipper fra Viking er perfekt til klipning af plænearealer på 500 - 1500 m2. Modellen Viking MB3RT kan anvendes med sideudkast eller som en bioklipper.Normal pris: 4.495,00 DKK

Tilbuds pris 3.495,00 DKK

Spar: 1.000,00 DKK

 
Del via
Del via E-mail

Viking MB3RT 3 hjulet plæneklipper

En 3 hjulet plæneklipper fra Viking er perfekt til klipning af plænearealer på 500 - 1500 m2. Modellen Viking MB3RT kan anvendes med sideudkast eller som en bioklipper.

Den særlige konstruktion som en 3 hjulet plæneklipper med et drejeligt forhjul giver de optimale forudsætninger for at kunne manøvre rundt og give dig en meget præcis kantklipning. Den har et kabinet af stål, nogle store letvægtshjul med kuglelejer og en robust 4-takts motor. Plæneklipperen har en central trinvis indstilling af klippehøjden. Denne Viking plæneklipper har desuden et sammenklappeligt styr med et blødt greb, der sikrer dig en nem transport og en pladsbesparende opbevaring.

Tekniske data for denne Viking MB3RT 3 hjulet plæneklipper
Effekt: 6,0 hk
Klippebredde: 48 cm
Klippehøjde: 25 - 80 mm
Vægt: 33,0 kg
3 hjulet konstruktion

Produktfordele
- Disc-Cut kniv (ekstra tilbehør)
- Baghjulsdrev
- Justerbart sideudkast
- ReadyStart

 • Navn:
  Viking MB3RT Plæneklipper
 • Varenummer:
  SIMB3RT
 • Producent:
  Viking
 • Motor:
  Benzin

Leveringen forventes leveret indenfor 1 - 2 arbejdsdage med forbehold for restordre. I tilfælde af restordre vil du blive kontaktet pr. telefon, SMS eller modtage en e-mail med forventet leveringstidspunkt.

Alle webshop ordre sendes med Post Danmark eller Danske Fragtmænd.