Viking MB545VM Plæneklipper

Den plæneklipper fra Viking er fra deres nye modelserie med fordele fra 6-serien. Viking MB545VM har en stærk motor med Ready Start, variogear og central klippehøjdeindstilling.

Normal pris: 5.295,00 DKK

Tilbuds pris 3.995,00 DKK

Spar: 1.300,00 DKK

 
Del via
Del via E-mail

Viking MB545VM Plæneklipper

Den plæneklipper fra Viking er fra deres nye modelserie med fordele fra 6-serien. Viking MB545VM har en stærk motor med Ready Start, variogear og central klippehøjdeindstilling. Den har bagudkast og opsamler med nedadrettede lufthuller på siden af maskinen. Modellen er desuden udstyret med et rigtig lækkert ergonomisk håndtag med et blødt greb samt udskiftelige beskyttelseslister på siderne. Gashåndtaget falder bekvemt ind det ergonomiske håndtag, og det er nemt at indstille plæneklipperen til den hastighed, der passer dig.

Tekniske data for vores Viking MB545VM Plæneklipper
B&S 675 Ready Start benzinmotor
Selvkørende med variogear
Polymerskjold
43 cm klippebredde
Opsamler 60 ltr.
Mulighed for bioklip
Startes ved tryk på en knap
Den passer perfekt til plæner op til 1200 m2

Viking MB545VM gør græsklipningen til en sand fornøjelse, da dens mange praktiske fordele, gør arbejdet langt mere bekvemt.

 • Navn:
  Viking MB545VM Plæneklipper
 • Varenummer:
  SIMB545VM
 • Producent:
  Viking
 • Motor:
  Benzin

Leveringen forventes leveret indenfor 1 - 2 arbejdsdage med forbehold for restordre. I tilfælde af restordre vil du blive kontaktet pr. telefon, SMS eller modtage en e-mail med forventet leveringstidspunkt.

Alle webshop ordre sendes med Post Danmark eller Danske Fragtmænd.