Texas Premium 5395 TR/WA Plæneklipper

En kraftig og holdbar plæneklipper fra Texas!

Normal pris: 4.199,00 DKK

Tilbuds pris 2.995,00 DKK

Spar: 1.204,00 DKK

 
Del via
Del via E-mail

Texas Premium 5395 TR/WA Plæneklipper

Denne Razor 5395 TR/WA er topmodellen fra Texas med et aluminiumsskjold, hvilket betyder, at plæneklipperen opnår en længere levetid, da den har lettere ved at undgå at ruste. Aluminiumsskjoldet på plæneklipperen er desuden monteret med et særdeles praktisk løftehåndtag til højdejustering. Texas Plæneklipperen har et indbygget vaskestuds for nem rengøring. Det eneste, der kræves er blot, at en vandslange tilsluttes, der tændes for vandet og motoren/kniven startes. Her vil knivens rotation sprøjte vandet rundt og dermed rengøre skjoldet - dog virker det kun, hvis man foretager rengøringen med det samme efter hver græsklipning.

Motorproducenten er Briggs & Stratton, og selve motoren er en kraftfuld B&S 750 DOV. Selve maskinen har en klippebredde på 53 cm og med en mulighed for følgende 3 funktioner: Opsamling, bagudkast og bioklip. Denne Texas Plæneklipper er baghjulstrukket, og dens hastighed er 3,6 km/t.

Hjulene på modellen Texas Premium 5395 TR/WA er ekstra store, og dens styr kan justeres i højden, så det passer optimalt til brugeren. Det er rigtig ergonomisk for den enkeltes arbejdstilling.

  • Navn:
    Texas Premium 5395 TR/WA Plæneklipper
  • Varenummer:
    TE90066259
  • Producent:
    Texas

Leveringen forventes leveret indenfor 1 - 2 arbejdsdage med forbehold for restordre. I tilfælde af restordre vil du blive kontaktet pr. telefon, SMS eller modtage en e-mail med forventet leveringstidspunkt.

Alle webshop ordre sendes med Post Danmark eller Danske Fragtmænd.