Texas Pro Cut 460B vertikalskærer, udstillingsmodel

Texas Pro Cut 460B vertikalskærer: Fjern mos, ilt græsrødder og få en pænere og sundere græsplæne.

Smarte funktioner og flot design og god brugervenlig hos denne Texas vertikalskærer.

Brug den 2 gange om året.

Pris: 5.499,00 DKK

Tilbuds pris 4.999,00 DKK

Spar: 500,00 DKK

Del via
Del via E-mail

Texas Pro Cut 460B vertikalskærer

Modellen Texas Pro Cut 460B er robust, professionel, benzindrevet og så fjerner den mosset fra græsplænen og ilter dens græsrødder samtidig. Vi anbefaler, at du bruger din Texas vertikalskærer mindst 2 gange om året: Én gang hvert forår og én gang hvert efterår. Det giver dit græs bedre vækstbetingelser, og du kommer problemet med irriterende mos til livs - forebyggende.

Denne vertikalskærer har 48 stk. flyvende knive i hærdet stål, hvilket giver en stor slidstyrke og lang levetid, så du ikke behøver at skifte knive ret tit. Du kan nemt justere arbejdsdybden - pas på med ikke at lade knivene komme alt for dybt ned i jorden, da det skader dem. Derudover kan du også hæve vertikalskæreren til en transportstilling, hvilket f.eks. gør det lettere for dig at sætte den tilbage i skuret eller lign.

Et godt råd fra os: Lad din græsplæne være minimum tre år gammel, før du anvender en vertikalskærer på den for første gang. Inden du bruger denne Texas Pro Cut 460B vertikalskærer er det en god idé først at klippe græsset så kort som overhovedet muligt. Det fungerer ideelt med en gennemsnitshøjde på ca. 4 cm. Jorden skal yderligere også helst være fuldstændig gennemtør, for det vil forhindre skader på maskinens knive samt holde rillerne i plænen pænt åbne i et længere stykke tid og dermed give mere ilt til græsrødderne.

Tekniske data om vores Texas Pro Cut 460B vertikalskærer
Motor: Briggs & Stratton XR950
Slagvolumen: 205 ccm
Arbejdsbredde: 46 cm
Arbejdsdybde: 0-3 cm
Knive: 48 stk. slagler
Nettovægt: 66,5 kg.

  • Navn:
    Texas Pro Cut 460B vertikalskærer, udstillingsmodel
  • Varenummer:
    TE90061109
  • Producent:
    Texas

Leveringen forventes leveret indenfor 1 - 2 arbejdsdage med forbehold for restordre. I tilfælde af restordre vil du blive kontaktet pr. telefon, SMS eller modtage en e-mail med forventet leveringstidspunkt.

Alle webshop ordre sendes med Post Danmark eller Danske Fragtmænd.