Texas MPC1500 elektrisk plænelufter

Texas MPC1500 plænelufter er en 2-i-1 elektrisk mosfjerner og elektrisk vertikalskærer.

Denne Texas plænelufter har en arbejdsbredde på 33 cm, og den er en elektrisk plænelufter.

Fjern og forebyg forekomsten af mos i din græsplæne.

Normal pris: 1.099,00 DKK

Tilbuds pris 995,00 DKK

Spar: 104,00 DKK

 
Del via
Del via E-mail

Texas MPC1500 elektrisk plænelufter

Texas MPC1500 plænelufter er en 2-i-1 elektrisk mosfjerner og elektrisk vertikalskærer. Denne Texas plænelufter har en arbejdsbredde på 33 cm.

En plænelufter med opsamler som denne, der har en opsamler, der kan rumme hele 50 liter, er perfekt til haven, for du efterlader din græsplæne ryddet og pæn efterfølgende. Det ser rigtig godt ud og giver lige den sidste finish, når du er færdig med at ordne din plæne.

En elektrisk mosfjerner fjerner mos fra din plæne samtidig med, at den ilter græsplænen og skaber dermed de bedste vækstvilkår for græsset.

I leveringen af denne Texas MPC1500 elektrisk plænelufter medfølger desuden en valse med 20 stk. faste knive til at vertikalskære med samt en valse med fjedre når plænen bare skal have en let omgang - heraf 2-i-1 funktionen ved maskinen.

Det anbefales, at du kører plænen over med mosfjerneren ca. en gang hvert forår og efterår. Det vil stimulere græssets vækst og forebygge selve fremkosten af mos.

Hvad er forskellen på en plænelufter/vertikalskærer og en mosfjerner?
En mosfjerner fjerner eksisterende mos i din græsplæne. Græsset vil få mere ilt og mere lys og får derved bedre vilkår for at vokse sig flot.

En vertikalskærer kaldes også for en plænelufter, og formålet er det samme som med mosfjerneren. Denne maskine er dog udstyret med vertikale knive, der kan skære lodret ned i græsplænen. Det vil forhindre mos i at danne sig i plænen. Rillerne, der laves i græsplænen, giver mere lys og luft til græsset. En vertikalskærer er altså med til at forebygge forekomsten af mos, mens mosfjerneren fjerner eksisterende mos i græsset.

Hvis du har en mindre græsplæne, er denne Texas MPC1500 elektrisk plænelufter helt klart at foretrække.

Tekniske data om vores Texas MPC1500 elektrisk plænelufter
Effekt: 1500 watt
Motortype: Elektrisk 230 Volt
Arbejdsbredde: 33 cm
Knivvvalse: 20 stk. knive
Fjedervalse: 22 stk. dobbeltfjedre
Støj: 94 dB
Nettovægt: 15 kg.

  • Navn:
    Texas MPC1500 elektrisk plænelufter
  • Varenummer:
    TE90063074
  • Producent:
    Texas

Leveringen forventes leveret indenfor 1 - 2 arbejdsdage med forbehold for restordre. I tilfælde af restordre vil du blive kontaktet pr. telefon, SMS eller modtage en e-mail med forventet leveringstidspunkt.

Alle webshop ordre sendes med Post Danmark eller Danske Fragtmænd.