Texas Handy Sweep 710B fejemaskine

Texas fejemaskine med 70 cm kost og en stærk B&S motor med 3 hastigheder frem og 1 bakgear.

Texas Handy Sweep 710B er en effektiv, brugervenlig og bundsolid fejemaskine.

Fejemaskinen kan anvendes året rundt. Både i sne og til at fjerne diverse skidt.


Pris: 6.499,00 DKK

Tilbuds pris 4.999,00 DKK

Spar: 1.500,00 DKK

Del via
Del via E-mail

Texas Handy Sweep 710B fejemaskine

Dette er en Texas fejemaskine med en 70 cm kost og en stærk B&S motor. Den har 3 forskellige hastigheder frem og 1 bakgear.

Modellen Texas Handy Sweep 710B er yderst effektiv, brugervenlig og bundsolid, og den har samme gode kvaliteter som den velkendte Handy Sweep 600 model.

Nu er arbejdsbredden er forøget til hele 70cm og med de specialkonstruerede nylonbørster går effektivitet og brugervenlighed op i højere enhed. Den kan benyttes til renholdelse hele året rundt. Den er effektiv til snerydning hvor de specialudviklede børster med 70cm arbejdsbredde fjerner sne op til ca. 20cm højde uden problemer. I forår/efterår er maskinenerne ligeledes ideelle til renholdelse af skidt, snavs, blade, kviste der ligger langs fortove, gader og lignende.

Områder hvor Handy Sweep 710B med fordel kan bruges:
Rundt om huset, ved boligområder, parkeringsarealer, butiksområder, ved tankstationer, store hjørnegrunde m.m. Med sine 70 cm fejebredde (35cm diameter) har maskinen stor kapacitet og fejer helt i bund. Kosten kan reguleres i tre fejeretninger. Styret er højderegulerbart, ergonomisk og selve håndtaget er beklædt med skummateriale, der gør det behageligt for brugeren at holde på - især i frostvejr.

En Texas fejemaskine med benzinmotor til udendørs brug
En benzindrevet fejemaskine er god til udendørs brug, da den er meget robust og kraftig. Og denne model kan klare diverse stenbelagte indkørsler m.m. Texas Handy Sweep 710B fejemaskine med en B&S motor er kraftig, og derfor skal du være opmærksom på, at hvis du fejer oven på en løs belægning, kan der kastet småsten op under fejningen, og de kan altså godt forårsage skader på ruder, biler eller murværk. Men den gør også dit arbejde med fejningen meget lettere.

Tekniske data om vores Texas Handy Sweep 710B
Motor: Briggs & Stratton
Motor model: B&S 950
Slagvolumen: 208 cc
Børste diameter: 350 mm
Arbejdsbredde: 70 cm
3 Gear frem
1 Bakgear
Nettovægt: 74,5 kg.

God fornøjelse med din nye Texas Handy Sweep 710B fejemaskine!

  • Navn:
    Texas Handy Sweep 710B fejemaskine
  • Varenummer:
    TE90067520
  • Producent:
    Texas

Leveringen forventes leveret indenfor 1 - 2 arbejdsdage med forbehold for restordre. I tilfælde af restordre vil du blive kontaktet pr. telefon, SMS eller modtage en e-mail med forventet leveringstidspunkt.

Alle webshop ordre sendes med Post Danmark eller Danske Fragtmænd.