Texas El-Tex 300 elektrisk havefræser

Texas El-Tex 300 er en elektrisk havefræser med en lav vægt, et lavt støjniveau og en nem betjening i en og samme maskine.

Denne Texas havefræser bruges f.eks. i blomsterbede, køkkenhaven og mellem buskene.

Brug havefræseren for at lufte jorden og dermed give de nye planter bedre levevilkår.

Normal pris: 599,00 DKK

Tilbuds pris 499,00 DKK

Spar: 100,00 DKK

 
Del via
Del via E-mail

Texas El-Tex 300 elektrisk havefræser

Denne Texas havefræser er god til brug i f.eks. blomsterbede, mellem buske og lignende, hvor pladsen måske er en smule trang.

Modellen Texas El-Tex 300 er en håndholdt kultivator, hvor du får letvægt, lav støj og nem betjening. Den er dejlig behagelig at anvende, og med en letvægter som denne model, der kan komme rundt overalt, giver du din ryg, dine arme og dine skuldre en god aflastning. Den lave vægt er især afgørende for, at den er yderst velegnet til såvel unge som ældre brugere.

Hvorfor skal jeg bruge en havefræser?
Det korte svar er, at du skal bruge en elektrisk havefræser som f.eks. denne Texas El-Tex 300, hvis du vil have den flotteste have på vejen!

En havefræser er nemlig en maskine, du anvender i blomsterbedene, mellem buskene eller i din køkken- og urtehave. Havefræseren lufter/kultiverer jorden. Det betyder, at planterne får mere næring og bedre levevilkår til den nye sæson.

Texas El-Tex 300 bruger sine påmonterede knive til at vende jorden og dermed blande næringsstofferne i jorden. Det er nøjagtigt dette, landmændene gør ude på markerne. Og det skal du naturligvis også gøre i din have. Dine gamle planter fra året før, har nemlig drænet jorden for næringsstoffer, og selvfølgelig gendannes nogle af næringsstofferne atter af sig selv, men det er langt fra dem alle. Derfor får dine nye planter ikke al den vigtige næring. Og dette er grunden til, at du skal lufte jorden. Ved at vende jorden, kommer de gamle planter ned under jorden, og herefter omdannes de til næring, som de nye planter lever godt af, og dermed vokser sig store, stærke og flotte.

Det er en rigtig god idé, hvis du anvender en havefræser to gange om året. Første gang i foråret, inden du kaster dig over at plante planter og grøntsager. Anden gang vil passe godt sidst i efteråret, hvor de gamle planter skal ned under jorden for at nedbrydes i stedet for at ligge døde ovenpå jorden.

Dette er den sikre vej til en smuk have.

Tekniske data om vores Texas El-Tex 300 elektrisk havefræser
Effekt: 300 watt
Motortype: Elektrisk 230V
Arbejdsdybde: 15 cm
Knivhastighed: 270 omdr. / min.
Arbejdsbredde: 19 cm
Vægt: 4,3 kg.

 • Navn:
  Texas El-Tex 300 elektrisk havefræser
 • Varenummer:
  TE90062078
 • Producent:
  Texas
 • Motor:
  El
 • Motortype:
  230 volt
 • Effekt:
  300 watt
 • Arbejdsbredde:
  19 cm

Leveringen forventes leveret indenfor 1 - 2 arbejdsdage med forbehold for restordre. I tilfælde af restordre vil du blive kontaktet pr. telefon, SMS eller modtage en e-mail med forventet leveringstidspunkt.

Alle webshop ordre sendes med Post Danmark eller Danske Fragtmænd.