Texas EA5300 jordbor benzin, uden bor

Texas EA5300 jordbor benzin, uden bor er et stærkt énmands jordbor med en boredybde på 80 cm (kan forlænges).

Dette texas pælebor er pålidelig og ergonomisk og egner sig fint til private.

Med et benzindrevet jordbor slipper du for besværet med ledninger, og du kan bevæge dig frit omkring på din ejendom.


Pris: 2.199,00 DKK

Tilbuds pris 2.099,00 DKK

Spar: 100,00 DKK

Del via
Del via E-mail

Texas EA5300 jordbor benzin, uden bor

Et Texas pælebor eller et Texas jordbor i modellen Texas EA5300 er et stærkt énmands jordbor. Du får en boredybde på 70-80 cm (eller sågar 110 cm med forlænger) ned i jorden. Modellen er yderst pålidelig og ergonomisk med et styr. der giver et godt greb om redskabet. Dette Texas pælebor egner sig rigtig fint til den private bruger eller gårdejeren.

Det funktionelle ved et benzindrevet jordbor er, at de er udstyret med en kraftigere motor end et eldrevet jordbor. Den kræver desuden heller ingen ledning og strøm via en stikkontakt, hvilket betyder, at den egner sig særlig godt til f.eks. landejendomme eller landbrug, hvor der skal bores til hegnspæle ved marker, hestefolde osv. der ligger et stykke fra stuehuset på gården. Med et benzindrevet jordbor har man yderligere også muligheden for at kunne udskifte skæret, der sidder nederst på sneglen, hvilket betyder, at du altid kan have et skarpt skær, som sikrer, at jordboret kan grave sig effektivt ned i jorden.

På vores Texas pælebor kan desuden påmonteres en forlænger mellem motoren og skæret, således at du får mulighed for at kunne grave dybere ned i jorden. Det er dog vigtigt at vide, at jo længere jordboret forlænges, jo mere besværligt eller upraktisk bliver det for den almene bruger at arbejde med.

Tekniske data om vores Texas EA5300 jordbor benzin, uden bor
Motorproducent: Powerline
Slagvolumen: 52 cc
Tankvolumen: 0,85 liter
Ydelse: 1.4 kW
Støj: 100 dB
Boredybde: 70 - 110 cm
Nettovægt: 11 kg.
Starter: Rekyl

  • Navn:
    Texas EA5300 jordbor benzin, uden bor
  • Varenummer:
    TE90063106
  • Producent:
    Texas

Leveringen forventes leveret indenfor 1 - 2 arbejdsdage med forbehold for restordre. I tilfælde af restordre vil du blive kontaktet pr. telefon, SMS eller modtage en e-mail med forventet leveringstidspunkt.

Alle webshop ordre sendes med Post Danmark eller Danske Fragtmænd.