Texas 650E Sneslynge

Texas 650E sneslynge er specialudviklet til snerydning.

En sneslynge kaster sneen til siden, og resultatet er en hurtigt ryddet fortov.

Designet med lette betjeningsknapper, som du kan anvende med handsker på.

* Påkrævede felter

Normal pris: 7.495,00 DKK

Tilbuds pris 5.500,00 DKK

Spar: 1.995,00 DKK

 
Del via
Del via E-mail

Texas 650E sneslynge

En Texas sneslynge som denne model, er specialudviklet til snerydningsopgaver. En sneslynge er det absolut mest effektive redskab, når du står og skal have ryddet større mængder sne. Og denne Texas 650E sneslynge vil uden tvivl lette arbejdet for dig.

Det er en motoriseret sneslynge med en ny stærk motor, som er specielt designet til vinterbrug, bl.a. med større rekylstart håndtag og større betjeningsknapper, så det er nemmere at betjene med f.eks. handsker på, så du ikke behøver at fryse fingrene i vinterkulden.

Den har også 230 Volt el-start (forbind motoren med en stikkontakt ved hjælp af en forlængerledning, og start motoren med et tryk på en knap). Det er meget nemt og praktisk.

Når Danmark pludselig er hvid, og der er krav til at holde fortove og stier fri for sne, kan du pludselig komme på noget af en opgave. Det er hård at skovle sne, og det tager ofte rigtig lang tid. Hvis du f.eks. er pedel og har større arealer at skulle rydde og vedligeholde, er det en fantastisk løsning at investere i en Texas sneslynge. Den klarer arbejdet for dig.

En sneslynge kaster sneen til siden, og resultatet er en hurtigt ryddet fortov. Den kan fjerne rigtig store mængder sne, og en sneslynge er altså at foretrække frem for en almindelig fejemaskine, der kun kan fjerne små mængder sne.

Tekniske data om vores Texas 650E sneslynge
Motor model: Loncin 4 kW motor - 230 volt el-start
Arbejdsbredde: 70 cm
Gear frem: 6
Gear tilbage: 2

God fornøjelse med din nye Texas 650E sneslynge!

  • Navn:
    Texas 650E Sneslynge
  • Varenummer:
    TE90062051
  • Producent:
    Texas

Leveringen forventes leveret indenfor 1 - 2 arbejdsdage med forbehold for restordre. I tilfælde af restordre vil du blive kontaktet pr. telefon, SMS eller modtage en e-mail med forventet leveringstidspunkt.

Alle webshop ordre sendes med Post Danmark eller Danske Fragtmænd.