Stihl MSE 170 el kædesav, udstillingsmodel

Med Stihl MSE 170 el kædesav får du rigtig meget sav for pengene! MSE 170 byder på mange spændende egenskaber, og er ideel til de fleste arbejdsopgaver.

Særligt rydning ved hus og brændesavning er den ideel til.

Pris: 1.795,00 DKK

Tilbuds pris 1.699,00 DKK

Spar: 96,00 DKK

Del via
Del via E-mail

Stihl MSE 170 el kædesav

MSE 170 fra Stihl er udstyret med et bladlængde på 35 cm. Så uanset om det er mindre træer der skal fælles, eller træ der skal skæres til mindre brændestykker, så er Stihl MSE 170 el kædesav optimal at benytte. Stihl MSE 170 er udviklet ned i mindste detalje, hvilket bl.a. betyder, at komforten er i top. MSE 170 er udstyret med et blødt håndtag, så el kædesaven er behagelig at håndtere i længere perioder.

El kædesav

MSE 170 fra Stihl giver dig alle de nødvendige kræfter til, at du kan få haven til at stå skarpt igen. Stihl el kædesaven er udstyret med kabel og det smarte kabeltrækaflastning sørger for, at stikket ikke ryger ud af kontakten hvis du trækker i kablet.
Desuden er Stihl MSE 170 udstyret med en smart overbelastningssikring. Det betyder, at hvis motoren bliver for varm, så stopper elmotoren automatisk. Når den er afkølet igen, kan du nemt og ubesværet starte arbejdsopgaverne.

Teknisk data om vores Stihl MSE 170 el kædesav

El sav fra Stihl
Blødt greb
Barkstød
Gennemsigtig olietank
Spænding: 230 V
Effekt: 1.700 W
Kabellængde: 0,4 meter
Skærelængde: 35 cm.
Vægt: 4,2 kg.

  • Navn:
    Stihl MSE 170 el kædesav, udstillingsmodel
  • Varenummer:
    SIMSE170C-Q
  • Producent:
    Stihl

Leveringen forventes leveret indenfor 1 - 2 arbejdsdage med forbehold for restordre. I tilfælde af restordre vil du blive kontaktet pr. telefon, SMS eller modtage en e-mail med forventet leveringstidspunkt.

Alle webshop ordre sendes med Post Danmark eller Danske Fragtmænd.