Stihl MS 241 C-MQ motorsav

Stihl MS 241 C-MQ motorsaven er hurtig, stærk, sikker og særdeles intelligent. Den passer perfekt til det meste - f.eks. udtynding, afkvistning, fældning og skovning af middelstor bestand.

Normal pris: 4.995,00 DKK

Tilbuds pris 4.195,00 DKK

Spar: 800,00 DKK

 
Del via
Del via E-mail

Stihl MS 241 C-MQ motorsav

Modellen Stihl MS 241 C MQ er en let professionel sav med M-Tronic og QuickStop Super (Q). Den er let at starte under alle forhold, og den har en moderne motorteknologi, som giver både lavere brændstofforbrug og et lavere udslip af uforbrændt benzin. Brændstofforbruget bliver styret elektronisk og automatisk efter de pågældende forudsætninger.

Sammen med mange innovative detaljer, som letter vedligeholdelse og service, får du som bruger en optimal udnyttelse og den bedste økonomi. Perfekt til udtynding og fældning af mellem store træer. Motorsaven er utrolig skarp! Den har sportslyddæmper, HD2-filter, mængderegulerbar oliepumpe og praktisk udrustning, integrerede låsemøtrikker og en hel kappe med tre hurtigfastgørelsespunkter. Stihl MS 241 C MQ er desuden udstyret med højrehåndsbremse, som sikrer en ekstra høj sikkerhed.

Tekniske data om vores Stihl MS 241 C MQ motorsav
Slagvolume 42,6 cm³
Effekt 2,3kW / 3,1 hk
Sværlængde 14" (35cm)
Savkædedeling 3/8" P
Tankindhold l 0,39
Vibrationer højre m/s² 2,9
Vægt kg. 4,6

ALLE STIHL PRODUKTER LEVERES OPSTARTEDE, KONTROLEREDE OG AFPRØVET OG KUN FRA VORES BUTIK!

  • Navn:
    Stihl MS 241 C-MQ motorsav
  • Varenummer:
    SIMS241C-MQ
  • Producent:
    Stihl

Leveringen forventes leveret indenfor 1 - 2 arbejdsdage med forbehold for restordre. I tilfælde af restordre vil du blive kontaktet pr. telefon, SMS eller modtage en e-mail med forventet leveringstidspunkt.

Alle webshop ordre sendes med Post Danmark eller Danske Fragtmænd.