Stihl MS193C-E motorsav

Stihl MS193C-E er en motorsav, med en moderne 2-MIX motor, der sætter helt nye standarder for sikkerhed, miljøvenlighed, trækkraft samt brændstofsbesparelse.

ALLE STIHL PRODUKTER LEVERES OPSTARTEDE, KONTROLLEREDE OG AFPRØVET, OG KUN FRA VORES BUTIK!

Normal pris: 2.495,00 DKK

Tilbuds pris 2.295,00 DKK

Spar: 200,00 DKK

 
Del via
Del via E-mail

Stihl MS193C-E motorsav

Stihl MS193C-E er en komfortabel og let 1,3 kW motorsav. Den har en moderne 2-MIX motor, der giver en langt bedre forbrænding og giver et mindsket brændstofforbrug. Det er en Stihl motorsav, der egner sig til hjem og fritid. Den er f.eks. smart at medbringe i sommerhuset eller kolonihaven, når der skal saves brænde, brædder eller til en fældning af mindre træer med en diameter på maksimalt 30 cm.

Motorsaven kommer med et standard AV-system (antivibrationssystem) samt et standard håndtagsgreb og en standard lyddæmper, der gør det mere behageligt for brugeren at anvende motorsaven i længere tid af gangen. For øget sikkerhed er den udstyret med et QuickStop-kædebremsesystem.

Tekniske Data om vores Stihl MS193C-E motorsav
Slagvolume 30,1 cm³
Savkædedeling 3/8 " P
Effekt 1,3 kW / 1,8hk
Standard skærelængde 35 cm
Tankindhold 0,27 l
Vægt 3,6 kg.

ALLE STIHL PRODUKTER LEVERES OPSTARTEDE, KONTROLLEREDE OG AFPRØVET OG KUN FRA VORES BUTIK!

  • Navn:
    Stihl MS193C-E motorsav
  • Varenummer:
    SIMS193C-E
  • Producent:
    Stihl

Leveringen forventes leveret indenfor 1 - 2 arbejdsdage med forbehold for restordre. I tilfælde af restordre vil du blive kontaktet pr. telefon, SMS eller modtage en e-mail med forventet leveringstidspunkt.

Alle webshop ordre sendes med Post Danmark eller Danske Fragtmænd.