Stihl MS 171 motorsav

Den ideelle benzin kædesav til husejeren eller til dig, der har brug for en effektiv, miljøvenlig og mindre anstrengende motorsav at arbejde med. Der er færre vibrationer, hvilket gør den behagelig at arbejde med i længere perioder af gangen. Derudover opfylder denne Stihl MS 171 motorsav de strengeste krav vedr. emission.

Del via
Del via E-mail

Stihl MS 171 motorsav

Dette er en benzin kædesav til dig, der har behov for en god motorsav til hjem og fritid. Særlig skal du vælge denne model Stihl MS 171, hvis du har et ønske om at arbejde med en benzin kædesav, der er med meget lave vibrationer. Faktisk kan modellen præstere helt op til 70% lavere udslip, 30% lavere vibrationer, 20% lavere brændstofforbrug og hele 4 gange så lange filterrengøringsintervaller. Dette betyder, at STIHL 2-MIX motoren opfylder verdens strengeste emissionskrav. Og det er godt klaret!

Selve Ematic kædesmøringssystemet mindsker forbruget af kædeolie og øger levetiden på både benzin kædesavens sværd og kæde. Stihl saven er udstyret med Picco-Mini skæreværktøj, som gør arbejdet mindre anstrengende og dermed og en populær model blandt husejere og til fritidsbrug.

Læs mere under produktfordele.

Tekniske data om vores Stihl MS 171 motorsav
Effekt: 1,3 kW / 1,8 hk
Max. sværdlængde: 35 cm
Standard kæde: 3/8'' Picco Mini Standard sværd: 30 cm
Vægt/Effekt: 3,3 kg/kW
Vægt: 4,3 kg
Volume: 30,1 cm3

 • Navn:
  Stihl MS 171 motorsav
 • Varenummer:
  SIMS171
 • Producent:
  Stihl
 • Motor:
  Benzin

Leveringen forventes leveret indenfor 1 - 2 arbejdsdage med forbehold for restordre. I tilfælde af restordre vil du blive kontaktet pr. telefon, SMS eller modtage en e-mail med forventet leveringstidspunkt.

Alle webshop ordre sendes med Post Danmark eller Danske Fragtmænd.