Stihl HSE 52 el hækkeklipper

Denne Stihl HSE 52 model er yderst støjsvag, kompakt og en let el hækkeklipper til formklipning og klipning af lidt tyndere grene.

Den er perfekt, hvis du skal arbejde længe med hækkeklipningen.

Normal pris: 1.195,00 DKK

Tilbuds pris 995,00 DKK

Spar: 200,00 DKK

 
Del via
Del via E-mail

Stihl HSE 52 el hækkeklipper

Denne Stihl HSE 52 model er yderst støjsvag, kompakt og en let el hækkeklipper til formklipning og tyndere grene. Den har en kraftig motor og en laserskåret, dobbeltsidet kniv.

Den lave vægt og det ergonomiske greb garanterer sikker håndtering. Derudover er dere elektronisk knivstop samt knivstødsbeskyttelse. Stihl HSE 52 el hækkeklipper er velegnet til trimning og formskæring af f.eks. "tyndere grenmateriale".

Tekniske data om vores Stihl HSE 52 el hækkeklipper
Effekt: 460 W
Knivlængde: 50 cm
Længde: 91 cm
Spænding: 230 V
Vægt: 3,1 kg.

En elektrisk hækkeklipper er god at have, hvis du er sikker på altid at have let adgang til et strømudtag, hvor du arbejder med hækkeklipperen. Yderligere kræver det også, at du er meget påpasselig med ikke at komme til at klippe ledningen over, mens du arbejder. Som fordel er en elektrisk hækkeklipper som denne Stihl HSE 52 el hækkeklipper faktisk rigtig let, og det er meget praktisk, hvis man skal klippe og arbejde i haven i længere perioder.

God fornøjelse med din nye el hækkeklipper fra Stihl!

 • Navn:
  Stihl HSE 52 el hækkeklipper
 • Varenummer:
  SIHSE52
 • Producent:
  Stihl
 • Motor:
  El

Leveringen forventes leveret indenfor 1 - 2 arbejdsdage med forbehold for restordre. I tilfælde af restordre vil du blive kontaktet pr. telefon, SMS eller modtage en e-mail med forventet leveringstidspunkt.

Alle webshop ordre sendes med Post Danmark eller Danske Fragtmænd.