Stihl HLE 71 K elektrisk stanghækkeklipper

En Stihl HLE 71 K elektrisk stanghækkeklipper med langt skaft er den perfekte løsning for dig, der skal nå højt rundt i haven.

Pris: 4.495,00 DKK

Tilbuds pris 3.999,00 DKK

Spar: 496,00 DKK

Del via
Del via E-mail

Stihl HLE 71 K elektrisk stanghækkeklipper

En Stihl HLE 71 K elektrisk stanghækkeklipper med lang skaft gør, at du kan klippe selv høje og meget brede hække med sikker hånd og helt uden problemer. For rigrørets længde overflødiggør nemlig brugen af stiger og stilladser og lignende.

Denne Stihl HLE 71 K har en højtydende motor med overbelastningsbeskyttelse, trinløs justerbart støttegreb med softgrip. Selve klippehovedet kan drejes 125°, hvilket betyder, at den nemt kan indstilles til klipning af top-, side- og bund på selv meget høje hække. Sværdet kan desuden klappes sammen ned langs rigrøret, hvilket gør hækkeklipperen let at transportere samt opbevare.

Funktionen med trækaflastningen holder forlængerledningen sikkert fast, så du dermed slipper for unødige afbrydelser i dit arbejde med hækkeklipperen.

En elektrisk stanghækkeklipper med langt skaft er den perfekte løsning for dig, der skal nå højt rundt i haven. Du kommer til at elske at slippe for at stå usikkert på diverse stiger, når arbejdet nu kan klares let fra jorden af.

Tekniske data om vores Stihl HLE 71 K elektrisk stanghækkeklipper med lang skaft
Elmotor: 600 watt - 230 volt
50 cm skærlængde
35 mm tandåbning
Totallængde: 211 cm
Vægt: 5,6 kg.

 • Navn:
  Stihl HLE 71 K elektrisk stanghækkeklipper
 • Varenummer:
  SIHLE71K
 • Producent:
  Stihl
 • Motor:
  El

Leveringen forventes leveret indenfor 1 - 2 arbejdsdage med forbehold for restordre. I tilfælde af restordre vil du blive kontaktet pr. telefon, SMS eller modtage en e-mail med forventet leveringstidspunkt.

Alle webshop ordre sendes med Post Danmark eller Danske Fragtmænd.