Stihl FS460C-EM buskrydder

Stihl FS460 C-EM er udviklet til, at du bliver mere effektiv når du skal rydde større arealer. FS460 er nemlig en utrolig stærk og robust buskrydder og tilmed meget komfortabel at benytte. Der er ikke gået på kompromis med noget overhovedet!

Normal pris: 7.745,00 DKK

Tilbuds pris 5.695,00 DKK

Spar: 2.050,00 DKK

 
Del via
Del via E-mail

Stihl FS460 C-EM

FS460 C-EM er både til den professionelle og private forbruger. Den er optimal hvis du har meget arbejde foran dig, med et tilsvarende stort areal du skal have håndteret. Buskrydderen klarer de mere krævende og komplekse arbejdsopgaver, og er ideel til dig der ønsker en rigtig kraftig buskrydder smækket med en sublim teknologi.

FS460 C-EM buskrydder fra Stihl

Teknologien i FS460 byder bl.a. på M-Tronic, som er Stihls udviklede motorsystem, der giver dig den optimale effekt hver gang. Motorsystemet har et elektronisk tændingstidspunkt og en intelligent dosering ift. Brændstof, og du er derfor fri for at bekymre dig om korrekt startposition eller indstilling – FS460 C-EM klarer det hele selv!
Stihl FS460 er også udstyret med Easy2Start medvirker til, at alle kan være med. Der kræves langt færre kræfter når buskrydderen skal opstartes – faktisk kun halvt så meget kraft. Så er du hurtigt kørende.
Det ergonomiske styr sikrer dig en god position ifm. Dit arbejde. Styret kan indstilles, så I er flere der kan benytte Stihl rydderen uanset højde og kropsbygning. Du finder dig hurtigt tilpas med dens naturlige le-bevægelser fra side til side.
FS460s store brændstof tank sparer dig for tid, så du ikke skal bruge tiden på, at tanke din Stihl ofte. Tanken er desuden gennemsigtig så du hele tiden kan holde dig opdateret på brændstof niveauet.
Bemærk, at STIHL ADVANCE X-TREEM sele medfølger.

Tekniske data om vores Stihl FS460 C-EM Buskrydder:

Effekt: 2,2/3,0 kW/hk
Slagvolume: 45,6 cm³
Skæreudstyr: AutoCut 40-2
Etgrebs betjening
Easy2Start
M-Tronic motorstyringssystem
Justerbart styr
Tankvolumen: 0,75 liter
Vægt: 8 kg.

  • Navn:
    Stihl FS460C-EM buskrydder
  • Varenummer:
    SIFS460C-EM
  • Producent:
    Stihl

Leveringen forventes leveret indenfor 1 - 2 arbejdsdage med forbehold for restordre. I tilfælde af restordre vil du blive kontaktet pr. telefon, SMS eller modtage en e-mail med forventet leveringstidspunkt.

Alle webshop ordre sendes med Post Danmark eller Danske Fragtmænd.