Stihl BGA200 Løvblæser

Stihl BGA 200 er en yderst professionel og kraftfuld løvblæser, som får styr på selv de mest uplejede områder. Løvblæseren har en helt unik udformning, da den er designet specifikt til, at man kan arbejde med den i lang tid uden at få ondt i arm og skulder.

Normal pris: 3.910,00 DKK

Tilbuds pris 3.099,00 DKK

Spar: 811,00 DKK

 
Del via
Del via E-mail

Stihl BGA200 løvblæser

Stihl BGA200 er komfortabel at håndtere takket være det ekstra håndtag. Det giver dig en øget arbejdskomfort, også hvis du har forskellige arbejdspositioner. Du kan nemt og hurtigt indstille blæserøret efter dit behov og arbejde. Det sker med tryk på en knap, hvor du enten kan forkorte eller forlænge røret. Du har derfor de bedste betingelser, uanset om du skal benytte Stihl BGA200 i smalle områder eller du skal bearbejde et stort areal.

Brugervenligt panel

Den indbyggede LED indikationslampe på BGA200, viser dig altid hvilken blæsehastighed du kører med. Du kan indstille hastigheden i tre forskellige niveauer. Er du i gang med de helt store opgaver, som kræver massere af blæsekraft, er der en indbygget Boost-funktion i løvblæseren, som giver dig endnu mere styrke. Den aktiveres let, uden at du skal positionere din hånd anderledes.

Tekniske specifikationer om vores Stihl BGA200 løvblæser

Batteriteknologi: AP-system
Anbefalet batteri: AR 3.000, AR 3.000 L
Vibrationer højre m/s: 0,7
Blæsekraft: 21 N
Luftgennemstrømning: 940 m³/t
Vægt: 3,2 kg.

  • Navn:
    Stihl BGA200 Løvblæser
  • Varenummer:
    SIBA010115900
  • Producent:
    Stihl

Leveringen forventes leveret indenfor 1 - 2 arbejdsdage med forbehold for restordre. I tilfælde af restordre vil du blive kontaktet pr. telefon, SMS eller modtage en e-mail med forventet leveringstidspunkt.

Alle webshop ordre sendes med Post Danmark eller Danske Fragtmænd.