Stihl BGA 57 Løvblæser m/ Batteri og Lader

Stihl har produceret denne sublime BGA 57 løvblæser. Løvblæseren har en lav vægt og en god velbalanceret komposition, hvilket giver en rigtig god balance – det gør arbejdet og håndteringen dejlig behagelig, selv efter længere tids brug.

Bemærk at AK 20 batteri og AL 101 oplader medfølger.

Pris: 2.150,00 DKK

Tilbuds pris 2.090,00 DKK

Spar: 60,00 DKK

Del via
Del via E-mail

BGA 57 løvblæser fra Stihl

Løvblæseren BGA 57 fra Stihl er uundværlig når du først har betjent den én gang. Du mange praktiske funktioner giver dig nemlig en fordel, når du skal rydde større områder udenfor. Den passer perfekt til dig der har et mellemstort areal, der skal ryddes. Har du mindre grene, blade, græs afklip og andet generelt snavs kan man ikke komme uden om BGA 57.

Komfortabel anvendelse af Stihl BGA 57

Stihl har udstyret løvblæseren med et dejligt blødt håndtag, og sammenholdt med den gode balance og lave vægt, bliver BGA 57 et komfortabelt bekendtskab. Bag på løvblæseren finder du et praktisk ophængningsøje, som gør dig i stand til at opbevare BGA 57 bekvemt og praktisk. Løvblæseren passer til alle behov, idet den kan indstilles i tre forskellige længder. Blæserøret justeres helt uden brugen af værktøj.

Teknisk info om vores Stihl BGA 57

Batteri teknologi: Lithium-Ion AK-system
Maks. lufthastighed: 55 m/s
Vibrationer: 0,6 ms²
Blæsekraft: 9
Vægt: 2,3 kg.

  • Navn:
    Stihl BGA 57 Løvblæser m/ Batteri og Lader
  • Varenummer:
    SI45230115978
  • Producent:
    Stihl

Leveringen forventes leveret indenfor 1 - 2 arbejdsdage med forbehold for restordre. I tilfælde af restordre vil du blive kontaktet pr. telefon, SMS eller modtage en e-mail med forventet leveringstidspunkt.

Alle webshop ordre sendes med Post Danmark eller Danske Fragtmænd.