Mr Beams MB3000 High Performance LED lygte

Mr Beams® High Performance LED Security Light
Udendørslampen High Performance Motion Sensor LED Security Light er den kraftigste ledningsfrie lampe i Mr Beams sortimentet.

Pris: 498,75 DKK

Tilbuds pris 423,94 DKK

Spar: 74,81 DKK

Del via
Del via E-mail
Mr Beams® High Performance LED Security Light Udendørslampen High Performance Motion Sensor LED Security Light er den kraftigste ledningsfrie lampe i Mr Beams sortimentet. Lampen er kendetegnet ved to lampehoveder, der kan justeres uafhængigt af hinanden og med en lysstyrke på 500 Lumen. Da lampen ikke kræver tilslutning til strømnettet i forbindelse med installation, kan den med fordel monteres overalt eksempelvis i garager, indgangspartier og ved hushjørner og kræver ingen tilslutning til strømnettet. Lampens bevægelsessensorer aktiverer automatisk tænd/sluk-funktionen og bidrager til en lang batterilevetid og giver dig ekstra sikkerhed i arealerne omkring dit hus. • Kraftfuld LED: Denne kraftfulde LED lampe giver 500 effektive Lumen. Lampen er designet med den optimale optik for herved, at opnå den perfekte intensitet og fokus • Aktivering ved hjælp af bevægelsessensor: Lampen tænder med det samme, når den registrerer bevægelse indenfor en afstand af ca. 10 meter • Nem installation: Lampen er ledningsfri og kræver ingen tilslutning til strømnettet. Lampen monteres hurtigt og nemt på mindre end 5 minutter. Elektriker ikke nødvendigt • Multifunktionel anvendelse: Lampen kan anvendes både som indendørs- og udendørsbelysning. High Performance er specielt velegnet til garagen, ind- og udgangspartier, skuret, hegn, haven, bygningshjørner og andre steder, hvor der er behov for lys. Lampens justerbare lampehoveder kan drejes 180 grader vertikalt og 135 grader horisontalt og dække det ønskede område der skal oplyses • Energibesparende: Vores kvalitets LED dioder skal aldrig udskiftes. De er så effektive, at de giver mere end 25 timers lys på et sæt batterier • Robust og vejrbestandig: Stærke gummipakninger og UV-resistent materiale gør, at lampen fungerer i alt slags vejr • Autosluk: For at spare på strømmen, slukker lampen automatisk efter 20 sekunder, hvor der ikke er registreret bevægelse
  • Navn:
    Mr Beams MB3000 High Performance LED lygte
  • Varenummer:
    SL5060229191168

Leveringen forventes leveret indenfor 1 - 2 arbejdsdage med forbehold for restordre. I tilfælde af restordre vil du blive kontaktet pr. telefon, SMS eller modtage en e-mail med forventet leveringstidspunkt.

Alle webshop ordre sendes med Post Danmark eller Danske Fragtmænd.