Makita DUH601Z batterihækkeklipper uden batteri og lader

Oplev stor komfort og flotte resultater med denne Makita DUH601Z hækkeklipper. Der er mange forskellige indstillingsmuligheder hvilket gør din hækkeklipning endnu nemmere og langt mere effektivt.
Bemærk, at DUH601Z leveres uden kuffert, batteri og lader.

Normal pris: 2.845,00 DKK

Tilbuds pris 2.399,00 DKK

Spar: 446,00 DKK

 
Del via
Del via E-mail

Makita DUH601Z batterihækkeklipper

Oplev mange forskellige indstillingsmuligheder, som gør at DUH601Z passer til mange forskellige behov og ønsker. Du kan bl.a. indstille hastigheden i tre forskellige niveauer, alt efter hvilke arbejdsopgave du skal i gang med. Skal du have klippet et større lige arealer uden nogle forhindringer, kan du hurtigt og effektivt få ryddet dette. Skal du derimod være mere præcis og nøjagtig, f.eks. nederst ved hækken mod jorden, eller rundt om objekter f.eks. en mur eller lignende, så kan du indstille den efter dette. Håndtaget kan desuden også indstilles, så det kan tilpasses den enkeltes favoritposition. Hele fem forskellige positioner er muligt at indstille den mellem. Det sikrer at du får den helt rigtige position.

Unikke funktioner med DUH601Z

Hækkeklipperen sværdlængde er hele 60 cm og du er derfor i stand til at klare større områder. Det kraftige 18 V batteri sørger for at der er stor kraft, så du kan få en helt skarp og ny trimmet hæk igen. Idet der er tale om en batterihækkeklipper, er den også rigtig støjsvag, og du skal derfor ikke gå og arbejde i en øredøvende larm – det kommer du til at sætte pris på.

Tekniske specifikationer om Makita DUH601Z

Sværdlængde: 60 cm.
3 klippehastigheder
Håndtag justeres i 5 forskellige positioner
Ekstrem støjsvag
Vægt: 3,3 kg.
Leveres u. kuffert, batterier & oplader

 • Navn:
  Makita DUH601Z batterihækkeklipper uden batteri og lader
 • Varenummer:
  MADUH601Z
 • Producent:
  Makita
 • Motor:
  Batteri
 • Motortype:
  18 volt

Leveringen forventes leveret indenfor 1 - 2 arbejdsdage med forbehold for restordre. I tilfælde af restordre vil du blive kontaktet pr. telefon, SMS eller modtage en e-mail med forventet leveringstidspunkt.

Alle webshop ordre sendes med Post Danmark eller Danske Fragtmænd.