Klippo Pro 21 SH plæneklipper

Vores Klippo plæneklipper i modellen Klippo Pro 21 SH med en Honda OHC Motor er en professionel bioklipper til alle typer af arbejdsområder i haven.

Normal pris: 7.899,00 DKK

Tilbuds pris 6.319,20 DKK

Spar: 1.579,80 DKK

 
Del via
Del via E-mail

Klippo Pro 21 SH Plæneklipper med en Honda OHC Motor

Vores Klippo plæneklipper i modellen Klippo Pro 21 SH er en professionel bioklipper til alle typer af arbejdsområder i haven. Maskinen er udstyret med et driftsikkert forhjulstræk, hvilket er med til at øge produktiviteten i høj grad. Den har et sæt af unikke klippedæk, der sikrer en fuldstændig optimal klippeydelse - selv under våde og fugtige forhold. Dertil kommer Klippo's avancerede håndtag med et anti-vibrationssystem samt flere indstillingsmuligheder, der giver brugeren den optimale ergonomi under arbejdet. Det er behageligt at gå med plæneklipperen i længere tid af gangen. Dette håndtagssystem med indbygget servicetilstand, gør det desuden nemmere at udføre henholdsvis rengøring og vedligeholdelse. Klippo Pro 21 SH er udstyret med motortypen Honda OHC Motor med en GCV160 motor, der er rigtig nem at starte. Klippo Pro 21 SH opfylder yderligere A(8) EN836. Det er i den grad en dejlig plæneklipper.

Tekniske data for vores Klippo Pro 21 SH Plæneklipper
Honda OHC Motor, GCV160 benzinmotor
Selvkørende plæneklipper
Aluminiumsskjold
53 cm klippebredde
Bioklip
4,8 km/t

 • Navn:
  Klippo Pro 21 SH plæneklipper
 • Varenummer:
  HQ9672581-01
 • Producent:
  Klippo
 • Motor:
  Benzin

Leveringen forventes leveret indenfor 1 - 2 arbejdsdage med forbehold for restordre. I tilfælde af restordre vil du blive kontaktet pr. telefon, SMS eller modtage en e-mail med forventet leveringstidspunkt.

Alle webshop ordre sendes med Post Danmark eller Danske Fragtmænd.