Klippo PRO 17 H Plæneklipper

Modellen Klippo PRO 17 H er maskinen, som mange professionelle bruger. Denne Klippo plæneklipper er en lille, let og støjsvag plæneklipper, men som stadigvæk har karakter af at være en særdeles professionel plæneklipper.

Normal pris: 5.295,00 DKK

Tilbuds pris 3.971,25 DKK

Spar: 1.323,75 DKK

 
Del via
Del via E-mail

Klippo PRO 17 H Plæneklipper - Støjsvag Plæneklipper

Modellen Klippo PRO 17 H er maskinen, som mange professionelle bruger. Denne Klippo plæneklipper er en lille, let og støjsvag plæneklipper, men som stadigvæk har karakter af at være en særdeles professionel plæneklipper. Den er faktisk så lille, fleksibel og komfortabel, at den egentligt ofte kan bruges i stedet for en trimmer, da den er meget mere behagelig at arbejde med. Plæneklipperen er økomærket med det nordiske miljømærke Svanen (i overensstemmelse med klasse C1). Den er derudover også udstyret med en vibrationsdæmpende håndtag, der betyder, at du får en langt bedre komfort ved længere arbejdsopgaver, da dine hænder og led ikke udsættes for nær så mange rystelser.

Klippo PRO 17 H er uden tvivl et valg, som mange professionelle og private er glade for. En støjsvag plæneklipper er desuden også behagelig at arbejde med ved lange arbejdsopgaver.

  • Navn:
    Klippo PRO 17 H Plæneklipper
  • Varenummer:
    HQ9667752-01
  • Producent:
    Klippo

Leveringen forventes leveret indenfor 1 - 2 arbejdsdage med forbehold for restordre. I tilfælde af restordre vil du blive kontaktet pr. telefon, SMS eller modtage en e-mail med forventet leveringstidspunkt.

Alle webshop ordre sendes med Post Danmark eller Danske Fragtmænd.